Πανούσης: Στις Σκουριές θα έχουμε νεκρούς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα αναταραχή προκάλεσε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, καθώς με δηλώσεις του εξέφρασε την εκτίμηση ότι αν δεν αλλάξει η διαχείριση της κατάστασης στις Σκουριές θα «θρηνήσουμε νεκρούς».

«Στις Σκουριές θα έχουμε νεκρούς, αν δεν αντιμετωπιστεί το φαινόμενο. Είδα πώς έδρασε η αστυνομία, είδα όμως και άτομα με παραλλαγή να εκτοξεύουν μπουλόνια με σφεντόνες. Έχουμε 3.000 εργαζόμενους στα μεταλλεία και 500 κατοίκους με τη δική τους άποψη, οι οποίοι θα συγκρουστούν, αν δεν υπάρχει αστυνομία. Η δουλειά της αστυνομίας στις

Σκουριές ήταν να μη σκοτωθούν μεταξύ τους οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές που βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση με κινδύνους ζωής», σημείωσε.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, αναφέρθηκε και στο θέμα των καταλήψεων και την επέμβαση των ΜΑΤ: «Είμαι γενικά κατά της επέμβασης των ΜΑΤ, όμως το επόμενό τους βήμα ποιο θα είναι; Να καταλάβουν την ΑΣΟΕΕ

Για το άρθρο του στα «Νέα» που προκάλεσε πονοκέφαλο στο Μαξίμου δήλωσε: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ανατρέψω την κυβέρνηση, δεν έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου τον Ψυχάρη και δεν είχα ιδέα πως θα προβαλλόταν το άρθρο από τα Νεα. Ενημέρωσα αμέσως τον πρωθυπουργό και δεν συμμετέχω σε καμία θεωρία συνωμοσίας.»

ΠανούσηςΣκουριέςθύματα
Keywords
Τυχαία Θέματα