Πανικός στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Σιβηρία λόγω... φωτιάς (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα επιβατηγό αεροσκάφος από το αεροδρόμιο του Χίθροου με κατεύθυνση το Χονγκ Κονγκ πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Σιβηρίας, όταν χτύπησε συναγερμός για φωτιά στο αμπάρι του αεροπλάνου.

LIVE: @cathaypacific #CX2251 departing Hong Kong for Novosibirsk to collect #CX250 LHR-HKG passengers which diverted to OVB. @Flight_NEWS24 pic.twitter.com/lphVAoZejh

Shastitaren (@Shastitaren4) 23 November 2016

Οι 214 επιβάτες που μετέφερε το αεροπλάνο ενημερώθηκαν πως η πτήση τους θα προσγειωθεί στη Σιβηρία, με αρκετούς από τους επιβάτες να ρωτάνε να μάθουν τον λόγο της αλλαγής προορισμού του αεροσκάφους. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην πίστα του αεροδρομίου, πραγματοποιήθηκαν οι αρμόδιοι έλεγχοι και όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε τελικά φωτιά, αλλά για κάποιο λόγο ο συναγερμός χτύπησε από μόνος του.

Ένας από τους επιβάτες της πτήση ανέβασε φωτογραφία από το σταθμευμένο αεροσκάφος την στιγμή που διενεργούνταν ο έλεγχος, ενώ αρκετοί επιβάτες αστειευτήκαν πως «πάντα ήθελαν να επισκεφτούν τη Σιβηρία και αυτή ήταν ο καλύτερος τρόπος».

Όπως έγινε γνωστό, αεροσκάφος από το Χονγκ Κονγκ αναχώρησε για τη Σιβηρία ώστε να παραλάβει τους επιβάτες και να τους μεταφέρει στον τελικό τους προορισμό.

LIVE Cathay Pacific Boeing 777 just left Hong Kong to pick up the stranded passengers in Siberia of flight #CX250https://t.co/C6dHynPjS9 pic.twitter.com/zqVZmyeb9Y

— AIRLIVE.net (@airlivenet) 23 November 2016

αεροπλάνοΣιβηρίααναγκαστική προσγείωσηΧονγκ ΚονγκΛονδίνοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα