Όταν ο Πάπας συνάντησε τον «Θεό της μπάλας» (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ήταν μια πραγματικά μεγάλη συνάντηση. Την Τρίτη ο Πάπας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της γνωριμίας με τους θρύλους της μπάλας, που θα συμμετάσχουν στον «αγώνα για την ειρήνη», που διοργάνωσε το Βατικανό.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από μήνες, ο Πάπας Φραγκίσκος είχε δηλώσει ότι όνειρό του ήταν να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

«Για να είμαι σε αυτή τη θέση τώρα, σημαίνει

ότι δεν ήμουν τόσο καλός στο ποδόσφαιρο» είχε δηλώσει, εκφράζοντας το θαυμασμό του για τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο του, τον συμπατριώτη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Με σύνθημα «Ενωμένοι για την Ειρήνη», μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν στο Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης, προκειμένου να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα για ειρήνη και ευημερία στους ηγέτες. Η στιγμή της συνάντησης του Πάπα Φραγκίσκου με τον Μαραντόνα ήταν ιδιαίτερη, καθώς οι δύο πιο διάσημοι Αργεντινοί είχαν πολλά να πουν.

Ο Ποντίφικας είναι γνωστός φίλος της Σαν Λορέντζο, την οποία παρακολουθεί με συνέπεια. Ο Μαραντόνα, που κέρδισε ένα Μουντιάλ με το... «χέρι του θεού», έσφιξε με θέρμη το χέρι του Πάπα Φραγκίσκου και αντάλλαξε τις απόψεις του εν συντομία, ενώ στη συγκέντρωση κάθισε στα πρώτα καθίσματα, ώστε να βρίσκεται όσο πιο κοντά στον συμπατριώτη του Ποντίφικα μπορούσε.

ΠάπαςΝτιέγκο ΜαραντόναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα