Οι σταθμοί της επίσκεψης Τσίπρα στην Κρήτη - «Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν οι αγρότες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κρήτη πρόκειται να μεταβεί αύριο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με πρώτο σταθμό της επίσκεψή του να είναι το Ηράκλειο.

Ο πρωθυπουργός και βουλευτής Ηρακλείου, ο οποίος επισκέπτεται για πρώτη φορά την εκλογική του περιφέρεια μετά τις εκλογές

του Σεπτεμβρίου 2015, σύμφωνα με το ekriti.gr αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" στις 10:00 το πρωί της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και στη συνέχεια τη Μεσαρά, όπου στο Πολύκεντρο Μοιρών θα έχει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς με φόντο τα αγροτικά προϊόντα.

Ακολούθως θα επισκεφθεί τη Γέργερη. Εκεί, οι πληροφορίες του ekriti αναφέρουν ότι οι κάτοικοι ετοιμάζουν κρητική υποδοχή με ασκομαντούρες, μαντινάδες και τοπικές λιχουδιές: αντικρυστό, γαμοπίλαφο και άλλα.

Ο κ. Τσίπρας στις 19:30 θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Ατλαντίς του Ηρακλείου.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, θα επισκεφτεί το Λασίθι και θα μεταβεί στον συνεταιρισμό της Κρίτσας ενώ θα συναντηθεί με αγροτικούς και παραγωγικούς φορείς στον Άγιο Νικόλαο.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από την Κρήτη στις 15:00

«Θερμή» υποδοχή του ετοιμάζουν… φορείς

Αρκετοί είναι οι φορείς που ετοιμάζουν να υποδεχθούν με τον… δικό τους τρόπο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ήδη οι αγρότες του Λασιθίου με απόφαση που έλαβαν αναμένεται να στηθούν με πανό στην Κριτσά ενώ θα επιχειρήσουν να συζητήσουν και με τον Αλέξη Τσίπρα τόσο για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους όσο και για την ενεργοποίηση του πλοίου ασφαλείας σε ενδεχόμενες νέες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΠΝΟ.

Παράλληλα, στο Ηράκλειο αντιπροσωπεία του 1ου γυμνασίου και λυκείου Ηρακλείου ετοιμάζει «θερμή» υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα για να δοθεί επιτέλους λύση στο πολύπαθο Καπετανάκειο.

Την ίδια ώρα, συνταξιούχοι που αναμένεται να λάβουν τον… μποναμά του Τσίπρα έχουν σκοπό να ενώσουν τις φωνές τους στο Ηράκλειο για να διαμαρτυρηθούν στον πρωθυπουργό.

Πηγές: ekriti.gr & cretapost.gr

Αλέξης ΤσίπραςΚρήτηεπίσκεψη Τσίπρα Κρήτηπρόγραμμα επίσκεψηςΚινητοποιήσειςαγρότεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα