Οι καλύτερες παραλίες στον κόσμο για γυμνισμό – Και μια ελληνική στη λίστα

ΚΟΣΜΟΣ

«Κάποιες φορές θέλεις απλά να απαλλαχτείς από τα ρούχα σου, να ξαπλώσεις στην παραλία και να ρουφήξεις όσο περισσότερο ήλιο μπορείς» γράφει η travel editor του Fox News, Μπρίτανι Τζόουνς Κούπερ.

«Δυστυχώς, αν ξεγυμνωθείς, θα βρεθείς πίσω από τα σίδερα σε πολλά μέρη» σπεύδει να διευκρινίσει, όμως, η Κούπερ, η οποία αναζήτησε τις καλύτερες παραλίες όπου μπορεί κάποιος να κάνει ελεύθερα γυμνισμό.

«Ευτυχώς, υπάρχουν λίγα μέρη όπου η πρόκληση του να μείνεις χωρίς ρούχα στην κυριολεξία δεν επιφέρει νομικές κυρώσεις»τονίζει στο κείμενο της.

Σύμφωνα λοιπόν με την travel editor του Fox News οι καλύτερες παραλίες για γυμνισμό είναι:

1. Μικρή Παραλία, Μάουι

2. Κόκκινη Αμμος, Κρήτη

«Υπάρχουν δύο πράγματα που θα προσέξετε αμέσως ενώ περπατάτε στην Κόκκινη Άμμο. Πρώτον, η άμμος είναι κόκκινη. Και δεύτερον, οι περισσότεροι λουόμενοι δεν φορούν τα ρούχα τους. Βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Κρήτης, και αυτή η κατά κάποιο τρόπο απόμερη παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη με καραβάκι ή κάνοντας πεζοπορία 25 λεπτών από τα Μάταλα. Η τοποθεσία της, μακριά από τον πολύ κόσμο, την καθιστά σε ένα ιδανικό μέρος για να μείνεις γυμνός, χωρίς περίεργους να σε λοξοκοιτούν» σχολιάζει η δημοσιογράφος του Fox News.

3. Samurai Beach, Αυστραλία

4. Praia do Pinho, Βραζιλία

5. Plage de Tahiti, Σεν Τροπέ

6. Haulover Beach, Μαϊάμι

παραλίεςγυμνισμόςFox NewsHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα