«Οι γυναίκες του Hollywood» στέλνουν πολιτικά μηνήματα

ΚΟΣΜΟΣ

Πολλές οι σταρ του Χόλιγουντ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση «Οι γυναίκες του Χόλιγουντ», που διοργάνωσε το Elle, στο Μπέβερλι Χιλς. Κι αρκετές ήταν εκείνες που δεν δίστασαν να πουν την γνώμη τους για την πιθανότητα εκλογής της πρώτης γυναίκας στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.

Η Φελίσιτι Τζόουνς, η Λουπίτα Νιόγκο, η Κρίστεν Στιούαρτ και η Ντακότα Φάνινγκ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί για τα ετήσια βραβεία που διοργανώνει

το περιοδικό τιμώντας τις γυναίκες για την συμβολή τους στην βιομηχανία του κινηματογράφου.

«Νομίζω ότι θα ήταν ένα δυνατό μήνυμα και θα ισχυροποιούσε τη θέση των ΗΠΑ στη διεθνή πολιτική σκηνή εάν εκλεγεί μία γυναίκα πρόεδρος», δήλωσε η Βρετανίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν.

«Έχω πάρει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία και είναι πολύ διασκεδαστικό να είναι οι γυναίκες μαζί και λένε τις ιστορίες τους… ειδικά τώρα, σ’ αυτήν την εκλογική εκστρατεία, όταν οι γυναίκες είχαν να αποτινάξουν από πάνω τους τόσες βρομιές», δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ Κάθι Μπέιτς, υπαινισσόμενη την ρητορική που σημάδεψε την προεκλογική εκστρατεία των αμερικανικών εκλογών.

«Πάντα υπάρχει περισσότερη δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά έχω επιλέξει να επικεντρωθώ στα θετικά», δήλωσε η ηθοποιός Έιμι Άνταμς και πρόσθεσε ότι: «υπάρχουν τόσες πολλές θαυμάσιες γυναίκες που έχουν κάνει μεγάλα άλματα για να επιφέρουν τις αλλαγές και πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτό».

εκλογές ΗΠΑγυναίκες του ΧόλιγουντΈλεν ΜίρενHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα