Οι φίλοι της Anytime και της INTERAMERICAN φώτισαν το «Δέντρο της Αγάπης» για τα Παιδικά Χωριά SOS

Advertorial

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η Anytime της INTERAMERICAN υποστήριξε χορηγικά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, οργανώνοντας καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενδιαφέροντος για το έργο του οργανισμού, μέσα από τη σελίδα της στο facebook, με τίτλο το «Δέντρο της Αγάπης».

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο του 2014

και διήρκεσε ένα μήνα περίπου. Οι επισκέπτες κλήθηκαν να φωτίσουν το «Δέντρο της Αγάπης» με ένα ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο και για κάθε συμμετοχή, η Anytime προσέφερε ένα ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS. Ο αριθμός των συμμετοχών έφθασε στις 10.000 και στελέχη της Anytime και της INTERAMERICAN επέδωσαν την επιταγή στον γενικό διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κ. Γιώργο Πρωτόπαππα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Τα Παιδικά Χωριά SOS από το 1982 λειτουργούν και στην Ελλάδα, περιθάλποντας παιδιά που παραμελούνται, εγκαταλείπονται ή κακοποιούνται. Τα Χωριά παρέχουν ένα ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον προσφέροντας, εκτός από στέγη και τροφή, συναισθηματική αγωγή, εκπαίδευση και υποστήριξη με διάρκεια. Επισημαίνεται ότι η συνδρομή της INTERAMERICAN στον οργανισμό –κατά την τελευταία τριετία και μέσω της Anytime, με καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- είναι σταθερή και πολυετής, στο πλαίσιο του εταιρικού σχεδίου κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής».

InteramericanΠαιδικά Χωριά SOSAnytime
Keywords
Τυχαία Θέματα