Ο Τραμπ ρωτούσε τον Μπράνσον αν είναι... εκατομμυριούχος

ΚΟΣΜΟΣ

«Είσαι σίγουρα δισεκατομμυριούχος;», ρωτούσε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον σε μια παλιά επιστολή του, που αποκάλυψε ο τελευταίος στο νέο του βιβλίο.

Η επιστολή εστάλη το 2004, όταν ο Μπράνσον παρουσίαζε στην τηλεόραση το σόου «The Rebel Billionaire: Branson’s Quest for the Best» («Ο επαναστάτης εκατομμυριούχος: Η περιπέτεια του Μπράνσον να βρει τον καλύτερο»), ενώ την ίδια εποχή ο Τραμπ,

που ήταν ένας επίσης εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, παρουσίαζε το ανάλογο ριάλιτι «The Apprentice» και θεώρησε πως ο Μπράνσον τον αντιγράφει.

«Τουλάχιστον οι απογοητευτικές σου τηλεθεάσεις, σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς στην αεροπορική σου εταιρία, η οποία, είμαι σίγουρος, χρειάζεται κάθε ικμάδα της ενέργειάς σου», έγραφε μεταξύ άλλων ο Τραμπ.

«Είναι προφανώς μια φρικτή δουλειά και δεν μπορώ να φανταστώ πως με τις τιμές των καυσίμων, κλπ, ότι πηγαίνεις καλύτερα από όλους τους άλλους. Όπως και με την τηλεόραση, θα πρέπει να προσπαθήσεις να απεμπλακείς και από τις αεροπορικές, το συντομότερο δυνατόν! Για την ακρίβεια, αναρωτιέμαι δημοσίως, πώς μπορείς να είσαι έστω κατά προσέγγιση δισεκατομμυριούχος και να ασχολείσαι με αυτή τη δουλειά. Ίσως ο τίτλος του σόου σου είναι παραπλανητικός; Σε κάθε περίπτωση, μην με χρησιμοποιείς για να προμοτάρεις το ταχέως βυθιζόμενο σόου σου - Είσαι μεγάλο παιδί, προσπάθησε να το κάνεις από μόνος σου!», έγραφε ακόμα ο Τραμπ σε εκείνη την επιστολή.

Οι δυο τους από τότε έχουν πολλές φορές ανταλλάξει βαριές κουβέντες δημοσίως, με τελευταίο τον Ρίτσαρντ Μπράνσον κατά την προεκλογική περίοδο του 2016, όταν κάλεσε τους αμερικανούς ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν τον Τραμπ, μέσω μιας ανάρτησης στο blog του. Εκεί, αφού διηγείται πως κάποτε ο Τραμπ τον είχε καλέσει σε γεύμα απλώς για να του εξηγήσει πώς σκόπευε να «καταστρέψει» πέντε ανθρώπους που είχαν αρνηθεί να του δανείσουν χρήματα, γράφει: «Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο βάσει της προσωπικής μου εμπειρίας με τον Ντόναλντ Τραμπ είναι η εκδικητική του μανία, που θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνη, εάν βρεθεί στον Λευκό Οίκο».

Ντόναλντ ΤραμπHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα