Ο «όρος» της Λεπέν για να εμφανιστεί σε τηλεοπτική συνέντευξη

ΚΟΣΜΟΣ

Με τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία να βρίσκονται στη γωνία, οι συμβολισμοί σε όλα όσα κάνουν και λένε οι ηγέτες των κομμάτων είναι σημαντικοί.

Ένα παραπάνω όταν έχει να κάνει με τις κινήσεις που επιλέγει να κάνει το Εθνικό Μέτωπο και η ηγέτης του Μαριόν Λεπέν, την οποία οι δημοσκοπήσεις θέλουν να περνά θριαμβευτικά στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών.

Η Λεπέν

παραχώρησε χθες συνέντευξη στο γαλλικό δίκτυο TF1 και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η εφημερίδα Liberation, η Λεπεν έθεσε έναν όρο ώστε να εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής.

«Για να δεχθεί να εμφανιστεί στην εκπομπή η κα. Λεπέν μας ζήτησε να κατεβάσουμε τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία υπάρχει στο πλατό μας», ανέφερε o Γκιλς Μπουλό στην αρχή της εκπομπής και σύμφωνα με συνεργάτιδα της Λεπέν πρόκειται για «συμβολική κίνηση».

«Θέλω να γίνω πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, όχι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Θεωρώ πως η ΕΕ έκανα πολλά κακά στη χώρα μας και στους πολίτες μας, τόσο στον οικονομικό τομέα, στον κοινωνικό τομέα αλλά και στην «εξαφάνιση των συνόρων»» είπε η Λεπεν για να δικαιολογήσει την απαίτηση αυτή που είχε.

Γαλλίαγαλλικές εκλογέςΜαριόν Λεπένσημαία Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕυρωπαϊκή ΈνωσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα