Ο Ντένις Κουέιντ θα υποδυθεί τον Τζόρτζ Μπους!

ΚΟΣΜΟΣ

Στην επόμενη μέρα μετά το φονικό πέρασμα του τυφώνα «Κατρίνα», μία από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ θα εστιάζει η νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «American Crime Story» του Ράιαν Μέρφι.

Ο Τζορτζ Μπους ήταν πρόεδρος την περίοδο της καταστροφής και επικρίθηκε έντονα για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο κρατικός μηχανισμός.

Στην τηλεοπτική σειρά «Katrina: American Crime Story» ο Ντένις Κουέιντ

θα υποδυθεί τον Τζορτζ Μπους και η Ανέτ Μπένινγκ την πρώην κυβερνήτη της Λουιζιάνας, Κάθλιν Μπλάνκο, σύμφωνα με το Variety. Στο καστ της σειράς συμμετέχουν οι Μάθιου Μπρόντερικ και Σάρα Πόλσον.

Ο Ντένις Κουέιντ είναι γνωστός από πρωταγωνιστικούς ρόλους στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Έχει εμφανιστεί σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως «The Day After Tomorrow» (Μετά την επόμενη μέρα), «The Alamo» και «Frequency».

Επίσης, έχει υποδυθεί ξανά πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Μπιλ Κλίντον στην πολιτική τηλεοπτική ταινία «The Special Relationship» το 2010 και τον πρόεδρο Stanton (φανταστικό χαρακτήρα) στο «American Dreamz». Έχει πρωταγωνιστήσει στις τηλεοπτικές σειρές «Vegas», «The Art of More», και «Fortitude».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ως πηγή της σειράς θα χρησιμοποιηθεί το βιβλίο του ιστορικού Doug Brinkley, «The Great Deluge».

Ο Ράιν Μέρφι, η Νίνα Τζέικομπσον και ο Μπραντ Σίμπσον θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με την Fox 21 Television Studios και FX Productions στην παραγωγή.

Ντένις Κουέιντηθοποιόςτυφώνας ΚατρίναΤζορτζ ΜπουςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα