Ο μεγάλος έρωτας του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει: Τα ναρκωτικά, οι παραξενιές και το… τηλεκοντρόλ

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Κένι Γκρος ήταν ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ από το 1996 μέχρι το 2011 και υπήρξε αναμφίβολα ο έρωτας της ζωής τους.

Μετά από μήνες σιωπής, ο Γκρος αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά του για πρώτη φορά και να μιλήσει για τη ζωή του με τον αδικοχαμένο σταρ, τις ευτυχισμένες στιγμές αλλά κυρίως τις δυσκολίες.

«Όταν τον γνώρισα έκανε μόνο τσιγαριλίκια. Σιγά – σιγά όμως άρχισε να κάνει χρήση κρακ κοκαΐνης, ενώ τα τσιγαριλίκια έφτασαν να είναι 25 την ημέρα. Πολλές φορές που έβρισκα τα ναρκωτικά στο σπίτι μας, τα πετούσα στην τουαλέτα γιατί ο Τζορτζ ήταν τόσο αφηρημένος που θα πίστευε ότι τα έχει χάσει ή τελείωσαν. Όταν του έλεγα ότι έπρεπε να τα κόψει, αμυνόταν και υπενθύμιζε πως εγώ είχα πρόβλημα με το αλκοόλ. Ρώτησα κάποια στιγμή τον ψυχίατρο που επισκεπτόμασταν αν έπρεπε να χωρίσω τον Τζορτζ. Με κοίταξε μέσα στα μάτια και μου είπε ότι κατά τη γνώμη μου είμαι ο μόνος λόγος που ο Τζορτζ μένει στη ζωή…».

Περιγράφοντας την καθημερινότητά του με τον ελληνικής καταγωγής σταρ, ο Αμερικάνος σύντροφός του αποκαλύπτει ότι ο τραγουδιστής έπασχε από κατάθλιψη και είχε πολλές παραξενιές.

«Ο Τζορτζ Μάικλ στο σπίτι δεν είχε καμία σχέση με τον λαμπερό καλλιτέχνη που όλοι βλέπαμε στη σκηνή. Δεν του άρεσε ο εαυτός του. Προτιμούσε να είναι όλη μέρα σπίτι, χωρίς φίλους, να φοράει πιτζάμες και να βλέπει τηλεόραση. Συγκεκριμένα, να τρώει παγωτό, βλέποντας τις αγαπημένες του σαπουνόπερες… Ξυπνούσαμε στις 9 το πρωί και για ένα τρίωρο συζητούσαμε. Φορούσε πάντα το κάτω μέρος από ένα ζευγάρι γκρι πιτζάμες που του είχε πάρει η αδελφή του και ήταν πάντα ξυπόλητος. Τρώγαμε πρωινό με δημητριακά και συζητούσαμε για τα πάντα, ο Τζορτζ ήταν ιδιαιτέρως έξυπνος. Έπειτα, θα αφιέρωνε κάποιες ώρες στα φυτά του κήπου, λάτρευε την κηπουρική. Συνήθως, το υπόλοιπο της ημέρας, έβλεπε τηλεόραση μέχρι τις 5 το πρωί. Αν δε, έχανε το τηλεκοντρόλ γινόταν έξαλλος, φώναζε και με κατηγορούσε πως είμαι ακατάστατος…».

Όσο για το αναμφισβήτητο ταλέντο του, ο Κένι θυμάται: «Ποτέ δεν πρόβαρε τα τραγούδια πριν μπει στο στούντιο να τα τραγουδήσει. Τα τραγουδούσε μια και έξω. Και τα θυμόταν όλα απέξω, παρά το μεγάλο του πρόβλημα με τα ναρκωτικά, το οποίο του στοίχιζε να ξεχνάει άλλα σημαντικά πράγματα».

Η γενναιοδωρία του αποδεικνύεται από τα δώρα που έκανε στον πρώην σύντροφό του: «Συνήθως μου αγόραζε αυτοκίνητα πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην αγορά. Ένα range rover που μου είχε πάρει, το έχω κρατήσει μέχρι σήμερα».

Τζορτζ ΜάικλΚένι ΓκροςσυνέντευξηναρκωτικάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα