Ο Ματέο διαχωρίζει τη θέση του από την Ελένη και … αποχωρεί

ΕΛΛAΔΑ

Όλα συνηγορούν πως το τελευταίο διάστημα η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έχει διαρραγεί. Αφορμή τα πεσμένα νούμερα της εκπομπής της και το γεγονός πως ο ίδιος ο Ματέα είχε στο στήσιμό της ρόλο...συμβουλευτικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η ρήξη τους να είναι πλέον δεδομένη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα κυρίως της Ελένης. Ο Ματέο Παντζόπουλος

εμφανώς εκνευρισμένος από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, φέρεται να είπε στην παρουσιάστρια ότι δε θέλει να μπλέκεται στα επαγγελματικά της, κάτι που η Ελένη δέχτηκε προκειμένου να διαφυλάξουν τη σχέση τους.

Στο ίδιο ρεπορτάζ διαβάζουμε πως οι καυγάδες κι οι εντάσεις ήταν ολοένα και πιο έντονοι και πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν παρενέβη ακόμη και η μητέρα της Ελένης, κ.Ζέτα η οποία ζήτησε να σταματήσει ο Ματέο να ανακατεύεται σε αυτά που δεν τον αφορούν.

Τότε ήταν που ο Ματέο δήλωσε: «Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου κι αποχωρώ», κάτι που σημαίνει πως πλέον τα οικονομικά τους θα είναι χωριστά.

Πηγή: Life

Ελένη ΜενεγάκηΜατέο ΠαντζόπουλοςHas video: Exclude from popular: 1
Keywords
Τυχαία Θέματα