Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται-Σε πελάγη ευτυχίας η Σοφία Βεργκάρα

ΚΟΣΜΟΣ

Η Sofia Vergara είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της κι όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά μοιράζεται τη χαρά της με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η 44χρονη ηθοποιός φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της Joe Manganiello στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες.

«Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, απολαμβάνουμε τη σχέση μας αλλά έχουμε πολλούς θαυμαστές στον και ξέρουμε ότι χαίρονται να μας βλέπουν ευτυχισμένους και ερωτευμένους» λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hola!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015 σε μία τελετή που έγινε στο Palm Beach.

«Πολύ νωρίς συνειδητοποιήσαμε ότι ο καθένας μας έβαζε την ευτυχία και την ευημερία του άλλου μπροστά από τη δική του. Μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι η εμπιστοσύνη ήταν δηλωμένη, ξέραμε ότι θα τη διαφυλάξουμε για μία αγαπημένη ζωή. Στην δική μου περίπτωση, πήγα κι αγόρασα ένα δαχτυλίδι» εξομολογείται ο Manganiello στην ίδια συνέντευξη.

Στη συνέχεια η πληθωρική ηθοποιός εξηγεί για ποιο λόγο δεν την νοιάζει καθόλου να αποτελεί το στερεότυπο της Λατίνας.

«Πού είναι το λάθος με το να είμαι ένα στερεότυπο;», δήλωσε στο περιοδικό. «Ο χαρακτήρας της Γκλόρια είναι εμπνευσμένος από την μαμά και τη θεία μου. Και οι δύο τους είναι Λατίνες που μεγάλωσαν στην Κολομβία όπως κι εγώ. Αγαπούν τα χρώματα, τα σχέδια και τα παπούτσια... Αναστατώνομαι όταν Λατίνοι διαμαρτύρονται για την Γκλόρια».

Από την πρώτη της εμφάνιση στην κωμική σειρά του ABC «Modern Family» το 2009, η 44χρονη Vergara ήταν τέσσερις φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε, επειδή οι gringos (λευκοί Αμερικανοί) έχουν αφήσει την έντονη προφορά που έχω. Οκτώ χρόνια πριν κανείς δεν έπαιζε στην τηλεόραση με μία τόσο έντονη προφορά», δήλωσε η ηθοποιός.

Σοφία ΒεργκάραHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα