Ο εκδότης του Hustler δίνει 10 εκατ. δολάρια σε όποιον «ξεσκεπάσει» τον Τραμπ

ΚΟΣΜΟΣ

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μεγαλώνει η απέχθεια του εκδότη του περιοδικού Hustler για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Λάρι Φλιντ, προεκλογικά πρόσφερε ένα εκατ. δολάρια σε όποιον του δώσει πληροφορίες ικανές να προκαλέσουν σκάνδαλο και να απομακρύνουν τον Ντόναλντ Τραμπ από τον προεδρικό θώκο, όμως τώρα με ολοσέλιδη καταχώρηση στην Washington Post ανεβάζει την προσφορά

στα 10 εκατομμύρια.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των τελευταίων αμερικανικών εκλογών, ο Φλιντ προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον είχε οπτικό ή ακουστικό υλικό με τον Τραμπ να συμπεριφέρεται παράνομα ή με απρεπή σεξουαλικά τρόπο. Αποτέλεσμα της «καμπάνιας» του ήταν το ηχητικό ντοκουμέντο από το 2005, όπου ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ ακούγεται να περηφανεύεται για τον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στις γυναίκες.

Στην τωρινή καταχώρηση ο Φλιντ πληρώνει για του δοθούν πληροφορίες και στοιχεία που θα μπορούν να οδηγήσουν στην αποπομπή του Τραμπ.

Ο Λευκός Οίκος πάντως δεν έκανε κανένα σχόλιο για το θέμα.

O εκδότης πορνό κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να απαξιώσει τον ακατάλληλο –κατά τη γνώμη του- Αμερικανό Πρόεδρο, μη διστάζοντας να τον διακωμωδεί ακόμα και στα εξώφυλλα των περιοδικών του.

Λάρι ΦλιντΝτόναλντ Τραμππροσφέρει 10 εκατομμύριααποπομπήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα