Ο δημοσιογραφικός γάμος με τις selfie και το γλέντι με Σταθάκη και Πολάκη

ΕΛΛAΔΑ

Όλος ο πολιτικός κόσμος των Χανίων και όχι μόνο έδωσε το παρόν στον γάμο του γνωστού δημοσιογράφου Δημήτρη Παππά, που έγινε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος, με πλήθος επιτυχημένων τηλεοπτικών και καλλιτεχνικών παραγωγών στο ενεργητικό του και ιδιοκτήτης σήμερα του Super Fm 89.6 και του zarpanews.gr, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία Πετρόχειλου, οικονομολόγο, εξειδικευμένη σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και πολύτιμη συνεργάτιδα του Δημάρχου Χανίων.

Το μυστήριο

τελέστηκε στον Ι.Ν Πέτρου και Παύλου, με κουμπάρους την αρχισυντάκτρια του zarpanews.gr, Εμμανουέλα Νικολακάκη και τον επιστήθιο φίλο του γαμπρού, Νίκο Ηλιάκη.

Η νύφη, εκθαμβωτική και με το λαμπερό της χαμόγελο μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων, ενώ ο γαμπρός με το μοναδικό του στυλ, δεν έκρυψε την χαρά του κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, το οποίο είχε και μία καινοτομία που αναμένεται να γίνει μόδα. Την selfie γαμπρού, νύφης και κουμπάρων όσο το μυστήριο ήταν σε εξέλιξη…

Το ευτυχισμένο ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, καθώς και σχεδόν όλος ο πολιτικός κόσμος των Χανίων και όχι μόνο:

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο Αν. Υπουργός Υγειας, Παύλος Πολάκης, οι Βουλευτές Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης και Βάλια Βαγιωνάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταυρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης και οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Καλογερής και Παναγιώτης Σημαντηράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο Δήμαρχος Αποκορώνου Μπάμπης Κουκιανάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, η Υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Γιακουμάκη, ο πρώην Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και οι πρώην Βουλευτές Στέλιος Νικηφοράκης και Ευτύχης Δαμιανάκης.

Πηγή: zarpanews.gr

γάμοςΚρήτηΠαύλος ΠολάκηςΓιώργος ΣταθάκηςΔημήτρης ΠαππάςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα