Ο Μπραντ Πιτ είναι bisexual! (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Σαν βόμβα έσκασε η πληροφορία ότι ο Μπραντ Πιτ είναι bisexual εδώ και μια δεκαετία. Αυτό ισχυρίζεται το ξένο περιοδικό Star με το δημοσίευμα του να έχει ανάψει φωτιές καθώς προσφέρει πολλές juicy λεπτομέρειες. Λέει μάλιστα, ότι το γεγονός ότι η επίσης, bisexual Τζολί, δεν έχει πρόβλημα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άντρα της, είναι το κλειδί της ευτυχίας του γάμου τους.

Πηγή για όσα ισχυρίζεται το περιοδικό είναι ο Χέσαμ «Σαμ» Ιμπραήμ, ο οποίος κινείται στους ίδιους χολιγουντιανούς κύκλους με τον Πιτ και την Τζολί. Αναφέρει μάλιστα, και ένα συγκεκριμένο περιστατικό με έναν άντρα, τον Κάμερον Φοξ-ο οποίος έπαιζε σε ταινίες πορνό- τον οποίο είχε βρει ο Μπραντ Πιτ στην ιστοσελίδα Rent.Boy.com. Ο νεαρός πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό στο ξενοδοχείο Monterey στην Καλιφόρνια, όπου τον παρέλαβε ένας υπάλληλος του Πιτ. Έπειτα τον πήγαν σε ένα δωμάτιο και η συνέχεια, διά στόματος του Σαμ, είναι η εξής: «Ο Μπραντ του έριξε μια ματιά, του έδωσε χίλια δολάρια και του ζήτησε να φύγει. Ο Κάμερον δεν ήταν τόσο γοητευτικός όσο έμοιαζε στις φωτογραφίες. Υποθέτω ότι ο Μπραντ έχει ιδιαίτερο γούστο».

Αναφέρει μάλιστα, πως αυτή ήταν η συνηθισμένη πρακτική του αν δεν του άρεσε τελικά κάποιος άντρας.

Η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Η ίδια, άλλωστε, είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι είχε ερωτική σχέση με την συνάδελφο της, Τζένι Σιμίζου, και την είχε περιγράψει ως άγρια εμπειρία.

Η Αντζελίνα Τζολί έχει παραδεχτεί ότι είχε σχέση με την Τζένι Σιμίζου

Μπραντ ΠιτbisexualΑντζελίνα Τζολίλεσβιακή σχέσηπορνό ταινίεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα