Ο Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής

ΕΛΛAΔΑ

Σε νέα ημερομηνία θα συνεχιστεί η δίκη του Κλοντ Λέσι, που κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του και την έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του γιου του, Φοίβου.

Η ιστορία που τάραξε την Ορμύλια Χαλκιδικής πριν από ένα χρόνο όταν ο 35χρονος σκότωσε, πέρσι τα Θεοφάνεια, την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε τον ανήλικο γιο τους, με τον οποίο περιπλανιόταν επί 18 ημέρες, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψή του.

Ύστερα

από πολυήμερη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε και συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Ορμύλιας Χαλκιδικής, όπου και διαπράχθηκε το φονικό

Η δίκη που ήταν να γίνει σήμερα διεκόπη, καθώς ο δικηγόρος του Κλοντ Λέσι, Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε. Ο γνωστός δικηγόρος, είχε ζητήσει αναβολή της δίκης λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων του, αλλά είχε γίνει δεκτό από την έδρα, για αυτό και παραιτήθηκε από την υπόθεση.

Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να γίνει η δίκη στις 2 Μαρτίου, με διορισμένο συνήγορο υπεράσπισης για τον Κλόντ Λέσι, τον Ηλία Παπαγεωργίου.

Ο Κλοντ Λέσι, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αλλά και της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής.

Πηγή: seleo.gr

ΘεσσαλονίκηΑλέξης Κούγιαςσυνήγορος υπεράσπισηςσυζυγοκτόνοςΧαλκιδικήΟρμύλια ΧαλικιδκήςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα