Ο αγώνας της Εθνικής με το Βέλγιο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 ζωντανά στην COSMOTE TV

Advertorial

Η COSMOTE TV ακολουθεί το ταξίδι των ευρωπαϊκών ομάδων έως το World Cup του 2018 από την πρώτη ημέρα, και μας μεταφέρει όλη τη δράση ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD. Αυτή την εβδομάδα, θα μεταδοθούν 22 αγώνες, με επίκεντρο αυτόν της Εθνικής στο Βέλγιο (Σάββατο 25/3, 21.45, COSMOTE SPORT

1HD). Την Παρασκευή 24/3 συντονιζόμαστε για τα παιχνίδια του 4ου, 7ου και 9ου γκρουπ, ενώ το Σάββατο 25/3 θα δούμε μεταξύ άλλων, το Κύπρος-Εσθονία (19.00, COSMOTE SPORT 2HD) και το Βοσνία-Γιβραλτάρ (19.00, COSMOTE SPORT 3HD), τα οποία ανήκουν στον όμιλο της Ελλάδας. Την Κυριακή 26/3 θα πάρουν σειρά “μάχες” για το 3ο, το 5ο και το 6ο γκρουπ.

Στα κανάλια COSMOTE SPORT προστίθενται από αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Formula 1 και αυτό του MotoGP, ενώ θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τους αγώνες του NASCAR (Κυριακή 26/3, 22.30, COSMOTE SPORT 5HD, Αuto Club 400) και του WRC. Aπό τις 2/4 θα βλέπουμε στην COSMOTE TV και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

Στα κινηματογραφικά μας κανάλια, οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιτυχίες της μεγάλης οθόνης σε Α’ προβολή. Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει η ρομαντική κομεντί Χωρίς παιδιά της Άριελ Γουίνογκραν (Πέμπτη 23/3, 21.00, ζώνη Red Carpet Premiers), αλλά και η δραματική, Η Υπόσχεση, που ξετυλίγει τη σχέση ενός 8χρονου αγοριού με τον αλκοολικό πατέρα του (Παρασκευή 24/3, 21.00). Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε την έβδομη σε εισπράξεις ταινία όλων των εποχών, Avengers: Η Εποχή Του Ultron (Κυριακή 26/3, 21.00) και το περιπετειώδες Ημέρες Εκδίκησης (I Am Wrath) με τον Τζον Τραβόλτα, την Δευτέρα 27/3, στις 21.00 (ζώνη Action).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της κωμωδίας Όλοι Θέλουν από Λίγο!! και ακολουθούμε πρωτοετείς φοιτητές στη δεκαετία του ’80, που ανακαλύπτουν τη μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση, με έντονη φοιτητική ζωή και πάρτι (Σάββατο 25/3, 22.00). Άλλες πρεμιέρες που ξεχωρίζουν, είναι αυτή της δραματικής, Δίπλα στη Θάλασσα (By The Sea), στα πλαίσια του αφιερώματος Actors Behind The Camera, με την Αντζελίνα Τζολί, να μην πρωταγωνιστεί μόνο πλάι στον Μπραντ Πιτ, αλλά να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία (Τρίτη 28/3, 22.00).

Στο SundanceTV HD, τα βλέμματα στρέφονται στην πρεμιέρα του 7ου και τελευταίου κύκλου της πολυβραβευμένης σειράς Mad Men, την Κυριακή 26/3, στις 23.00.

Στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA On Demand, μεταξύ άλλων ξεχωρίζει η ταινία Underworld: Αιματοχυσία, η πέμπτη ταινία της επιτυχημένης σειράς ταινιών με την Κέιτ Μπέκινσειλ στον ρόλο της Σελίν. (Δευτέρα 27/3).

Εθνική... για πρωτιά

Το Σάββατο 25/3, στις 21.45, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο COSMOTE SPORT 1HD και το παιχνίδι της Εθνικής, με το Βέλγιο. Η πρώτη σύνδεση με το Stade Roi Baudouin των Βρυξελλών θα γίνει μέσω της εκπομπής “European Qualifiers Pregame live”, στις 20.45, όπου θα μάθουμε κάθε λεπτομέρεια του σημαντικού αυτού αγώνα, για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του World Cup 2018. Με νίκη, η Ελλάδα θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Με ισοπαλία, θα πάρει προβάδισμα στη μάχη της δεύτερης θέσης.

Η Formula 1 αλλάζει!

Τα νέα, μεγαλύτερα και πιο γρήγορα μονοθέσια της Formula 1 θα διαγωνιστούν επισήμως για πρώτη φορά αυτήν την Κυριακή 26/3, στο Rolex Australian Grand Prix (07.45, COSMOTE SPORT 5HD). Η πρώτη σύνδεση με τη Μελβούρνη θα γίνει την Παρασκευή 24/3, στις 02.50 για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, το Σάββατο 25/3, στις 07.50 θα δούμε τις κατατακτήριες και την Κυριακή 26/3 θα απολαύσουμε τον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν που προμηνύεται συναρπαστική, δεδομένου ότι στις δοκιμές η Ferrari κόντραρε στα ίσα τη Mercedes.

Εκρηκτικό MotoGP

Ο νυχτερινός αγώνας της Ντόχα θα είναι ο πρώτος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, για το πρωτάθλημα του MotoGP, που αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Για αρχή, ο Μάβερικ Βινιάλες αποδείχθηκε ο πιο γρήγορος πιλότος των φετινών δοκιμών και έγινε το φαβορί. Πώς θα αντιδράσει ο κάτοχος του στέμματος στο σιρκουί “Losail International” και τι αντίδραση θα έχουν οι Χόρχε Λορένθο και Βαλεντίνο Ρόσι, θα το μάθουμε την Κυριακή 26/3, στις 20.30, στο COSMOTE SPORT 5HD.

Δίπλα στη Θάλασσα (By The Sea)

Η Αντζελίνα Τζολί εδώ αναλαμβάνει χρέη σκηνοθέτη εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στον Μπραντ Πιτ και μας μεταφέρει στη Γαλλία, στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Ένα ανδρόγυνο, με αφορμή την άφιξη ενός άλλου ζευγαριού στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένει, έρχεται αντιμέτωπο με τα προβλήματα του γάμου του. Η ταινία έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα πλαίσια του αφιερώματος Actors Behind the Camera (Τρίτη 28/3 στις 22:00, COSMOTE CINEMA 2HD).

Η Υπόσχεση

Ένας 8χρονος, αναγκάζεται να περάσει το Σαββατοκύριακο με τον αλκοολικό κι άνεργο πατέρα του. Ωστόσο, ορισμένα γεγονότα θα φέρουν τους δυο τους ανέλπιστα κοντά και θα οδηγήσουν τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Κλάιβ Όουεν και την παρακολουθούμε σε Α΄ προβολή την Παρασκευή 24/3, στις 21.00 (COSMOTE CINEMA 1HD).

Ημέρες Εκδίκησης (I Am Wrath)

Ένας άνδρας διψάει για εκδίκηση, μετά από την δολοφονία της γυναίκας του και την αδιαφορία των αστυνομικών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η ταινία δράσης με τον Τζον Τραβόλτα έρχεται σε Α’ προβολή την Δευτέρα 27/3, στις 21.00 (COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Action).

Mad Men 7A – Νέος Κύκλος

Την Κυριακή 26/3, στις 23:00, η εμβληματική σειρά των 5 Χρυσών Σφαιρών, Mad Men επιστρέφει με τον 7ο και τελευταίο κύκλο της. Η σειρά εκτυλίσσεται στην Αμερική της δεκαετίας του '60 σε μία πλασματική εταιρεία διαφήμισης στη Νέα Υόρκη. Μέσα στο δραματικό κλίμα της σειράς, απεικονίζεται η μεταβαλλόμενη κοινωνία της Αμερικής εκείνης της δεκαετίας (SundanceTV HD).

Mission Critical: Leopards At The Door – Νέο Ντοκιμαντέρ

Ο φωτογράφος του National Geographic, Steve Winters, ταξιδεύει σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο πολυπληθείς πόλεις του κόσμου, την Βομβάη. Εδώ, η αστική επέκταση αφανίζει σταδιακά ένα εθνικό πάρκο που φιλοξενεί τουλάχιστον 21 λεοπαρδάλεις. Σε περίπτωση επίθεσης, ο κυνηγός μπορεί να μετατραπεί σε θήραμα και οι λεοπαρδάλεις πολύ συχνά θανατώνονται για αντίποινα (Σάββατο 25/3, 19.00, Nat Geo Wild HD).

Loopdidoo – Νέα Επεισόδια

Τη Δευτέρα 27/3, η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων των παιδιών επιστρέφει με τις νέες περιπέτειες του Λούπντιντου και της Πετούνια. Ο Λούπντιντου είναι ένας χαρούμενος σκύλος και η πεντάχρονη Πετούνια είναι η καλύτερή του φίλη. Μαζί, μπλέκονται σε πολλές περιπέτειες κυρίως όταν ο Λούπντιντου βγαίνει εκτός ελέγχου! (Disney Junior, 11.50).

cosmote tvcosmote tv πρόγραμμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
cosmote, Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, βελγιο, κυπελλο, αγωνας, formula 1, μπραντ πιτ, mad men, national geographic, world, cup, δραση, sport, ελλαδα, motogp, nascar, club, wrc, cinema, red, avengers, sea, camera, mad, men, underworld, νέα, rolex, ferrari, mercedes, γαλλια, άφιξη, εταιρεία, κυνηγός, nat, wild, σκύλος, disney, junior, video, popular, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βαθμολογιες πανελληνιων 2011, κυπρος, madwalk, αντζελινα τζολι, κοινωνια, avengers, εβδομη, θαλασσα, οουεν, παιχνιδια, cinema, formula 1, mad, motogp, rolex, sport, wrc, αγωνες, αδιαφορια, αμερικη, άφιξη, αφορμη, βγαινει, βοσνια, βομβαη, γεγονοτα, γινει, γιβραλταρ, δευτερα, εγινε, ευκαιρια, εβδομαδα, εποχη, ερχεται, εσθονια, εταιρεία, ζωη, τζολι, ζωνη, ιδιο, υπηρεσια, κειτ, κυνηγός, κλιμα, νεα υορκη, νικη, παιδια, πεμπτη, πιλοτος, προβληματα, ροσι, ρολο, σαββατο, σεζον, σειρα, σκηνοθεσια, σκύλος, φορα, club, cup, δωματιο, εκδικηση, εθνικο, junior, camera, κυριακη, mad men, men, nascar, national geographic, nat, παιχνιδι, popular, red, ταξιδι, θηραμα, underworld, wild, world
Τυχαία Θέματα