Ντίξον και Μέισον σχολιάζουν την συνέντευξη Τσίπρα: Κερδίζω ή καίγομαι

MEDIAΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο διάσημοι Βρετανοί δημοσιογράφοι, ο πολιτικός αναλυτής Χιούγκο Ντίξον και ο δημοσιογράφος Πολ Μέισον, σχολιάζουν τη χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα και την δήλωσή του ότι δεν θα συνεργαστεί με τη Ν.Δ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι μετά τις εκλογές μέσω Twitter.

«Δεν

διατίθεται προς το ελληνικό εθνικό συμφέρον ο Τσίπρας να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνασπισμού με τη Νέα Δημοκρατία, Το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, αν χρειαστεί την υποστήριξή τους μετά τις εκλογές», σχολιάζει ο Χιούγκο Ντίξον μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter:

«Εάν ο Τσίπρας αρνηθεί να συνεργαστεί με την αντιπολίτευση η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές και κούρεμα καταθέσεων και το Grexit θα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», προσθέτει.

1 Not in Greek national interest for Tsipras to rule out coalition with New Democracy Potami & Pasok if he needs their support post election

Hugo Dixon (@Hugodixon) August 26, 2015

2 If Tsipras refusal to deal with opposition leads to yet another election, bail-in of depositors & Grexit will be back on the table.

Hugo Dixon (@Hugodixon) August 26, 2015

Από την πλευρά του ο Πολ Μέισον αναφέρει επίσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

« Ο Τσίπρας τζογάρει και τα βάζει όλα στο κόκκινο. Λέει όχι σε συνασπισμό με τα κόμματα που είναι υπέρ της Τρόικας. Η στατηγική του είναι win or bust (κερδίζω ή καίγομαι»). “Έσκισε” τον Βαρουφάκη αλλά έκανε και αυτοκριτική».

Tsipras puts it all on red. No coalition with pro-Troika parties. Win or bust strategy. Flays @yanisvaroufakis - but self critical also.

Paul Mason (@paulmasonnews) August 26, 2015

Χιούγκο ΝτίξονΠολ ΜέισονΤσίπραςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα