Νένα Μεντή: Πέρασα τα 70 και ήδη δουλεύω 50 χρόνια

ΕΛΛAΔΑ

Η φημοφιλής ηθοποιός Νένα Μεντή μίλησε για την πολυετή καριέρα της και αποκάλυψε την ηλικία της.

-Άλλα απωθημένα έχετε;

Όχι, κανένα. Ούτε μέσα στη δουλειά, ούτε γενικότερα. Ευτυχώς. Εκείνο που επιθυμώ είναι να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και που συνεργάζομαι καλά. Τα τελευταία χρόνια έχω σταθεί αρκετά τυχερή. Φέτος για παράδειγμα συνεργάστηκα για πρώτη φορά με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και είδα πως είναι εξαιρετικός.

-Σκεφτήκατε να γίνετε κάτι άλλο εκτός από ηθοποιός;

Επειδή ήμουν τεμπέλα και ατίθαση δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να

κάνω τίποτε άλλο. Δεν με εξέφραζαν τα συμβατικά πράγματα-κι όχι μόνο στο θέατρο. Ήμουν εναντίον του γάμου, των τύπων, των θεσμών. Μετά από αυτή τη διαδρομή ζωής είμαι πολύ καλά με μένα. Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν με αντέχουν επειδή μιλάω όπως νιώθω. Και μόνο που λέω την ηλικία μου ενοχλούνται πολύ συνάδελφοι, συνομήλικοι μου.

-Τοποθετείτε τον εαυτό σας στους μεγάλους, στους γηραιούς;

Ναι, στους πολύ μεγάλους. Ηλικιακά εκεί ανήκω, πέρασα τα 70 και ήδη δουλεύω 50 χρόνια. Δεν καταλαβαίνω βέβαια πως περνούν τα χρόνια γι' αυτό και το ξεστομίζω εύκολα. Σήμερα έχω την ίδια ενέργεια με αυτήν που είχα πριν από 30 χρόνια.

-Τι έχει αλλάξει μέσα σ' αυτή τη διαδρομή των 50 ετών;

Έχω αλλάξει σαν ηθοποιός. Έχω ξεκαθαρίσει το τοπίο και ξέρω τι μου αρέσει περισσότερο. Ξέρω τι εγκρίνω και τι πετάω, όχι μόνο δουλεύοντας αλλά και ζώντας καθημερινά σ' αυτή τη χώρα. Όμως δεν έχω αλλάξει σαν άνθρωπος, στο πως αντιμετωπίζω το θέατρο. Βέβαια, οι καταστάσεις είναι διαφορετικές πια, είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Αυτή η αγωνία για να πετύχει μια δουλειά είναι πολύ μεγάλη.

Πηγή:tospirto

Νένα ΜεντήηθοποιόςηλικίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα