Νέες προσλήψεις στις συγκοινωνίες και στα νέα ΚΕΠ μέσω ΑΣΕΠ

ΕΛΛAΔΑ

Την πρόσληψη 495 νέων οδηγών και 201 τεχνιτών στην Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) και 130 οδηγών και 170 τεχνιτών στις Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ) προωθεί το υπουργείο Μεταφορών. Οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα αφορούν σε ηλεκτροδηγούς, εκδότες και ελεγκτές εισιτηρίων, καθώς και σε τεχνικό προσωπικό.

Η ανάγκη για νέο μόνιμο προσωπικό στα ΜΜΜ

είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

Οι προκηρύξεις θα σταλούν για επεξεργασία στο ΑΣΕΠ τις επόμενες βδομάδες και στις αρχές του φθινοπώρου θα ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Εν τω μεταξύ το επόμενο διάστημα δρομολογούνται 700 προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα με διαδικασίες ΑΣΕΠ και με χρηματοδότηση από προγράμματα του ΕΣΠΑ ώστε να στελεχωθούν τα νέα ΚΕΠ Αλληλεγγύης.

Στις προσλήψεις για τα 254 Κέντρα Κοινότητας θα υπάρξει μοριοδότηση εργαζομένων που υπηρετούσαν το προηγούμενο διάστημα σε γραφεία διαμεσολάβησης των δήμων και σε δομές φτώχειας.

Τα νέα ΚΕΠ θα τεθούν σε λειτουργία από τον προσεχή Οκτώβριο - Νοέμβριο. Ήδη έχει βγει η σχετική πρόσκληση από τις περιφέρειες της χώρας προς τους δήμους, κοινωφελείς επιχειρήσεις, νομικά πρόσωπα των δήμων ή άλλους δημοτικούς φορείς προκειμένου προτάσεις χρηματοδότησης δημιουργία και λειτουργία για 3 έτη ενός Κέντρου Κοινότητας, σε δήμους με μόνιμο πληθυσμό, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, άνω των 10.000 κατοίκων.

ΚΕΠΑΣΕΠπροσλήψειςΟΣΥΣΤΑΣΥΜέσα Μαζικής ΜεταφοράςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα