Νέα σελίδα στην καριέρα του Μπολτ - Πάει στη Ντόρμουντ

ΑΘΛΗΤΙΚA

Στροφή στην καριέρα του κάνει ο κορυφαίος αθλητής με τα πιο σπουδαία ρεκόρ στο στίβο Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός σταρ ετοιμάζεται να ζήσει το μεγάλο του όνειρο και να φορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια. Ο 31χρονος, αποκάλυψε πως τον Μάρτιο θα περάσει από δοκιμαστικά στην Ντόρτμουντ και αν τα καταφέρει θα κυνηγήσει το όνειρό του που είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Τον Μάρτιο θα περάσω από δοκιμαστικά στη Ντόρτμουντ και το αποτέλεσμα θα κρίνει το μέλλον στην αθλητική μου καριέρα. Αν μου πουν ότι είμαι καλός και χρειάζομαι

προπόνηση, τότε θα το κάνω. Ποτέ δεν έχω άγχος, όμως τώρα είναι η πρώτη φορά που με έχει πιάσει. Μόλις όμως αγωνιστώ μερικές πιστεύω ότι θα μου περάσει. Είναι ακριβώς το ίδιο όπως όταν είχε ξεκινήσει στο στίβο. Ένα από τα μεγάλα μου όνειρα είναι να αγωνιστώ στη Γιουνάιτεντ. Έχω μιλήσει με τον Άλεξ Φέργκιουσον και του ζήτησα να πει έναν καλό λόγο για μένα στον Μουρίνιο. Μου είπε πως αν αποκτήσω φυσική κατάσταση και είμαι έτοιμος, θα κάνει ότι μπορεί. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Παρακολουθώ πολύ το άθλημα, το καταλαβαίνω και παίζω. Με προπόνηση πιστεύω ότι μπορώ να γίνω καλός. Μιλάω με τον Πογκμπά και του κάνω πολλές ερωτήσεις.

Του είπα ότι θέλω να παίξω αλλά μόνο στην κορυφαία διοργάνωση. Δε με ενδιαφέρει να γίνω μέτριος. Το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο, όμως είχα μια εξαιρετική καριέρα και αν καταφέρω στο ποδόσφαιρο να κερδίσω το Champions League θα είναι κάτι αντίστοιχο με όσα έχω καταφέρει στο στίβο. Θα το προσπαθήσω όμως μόνο στην κορυφή. Έχω πολλές προσφορές από ομάδες αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο η κορυφή», ανέφερε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ στον αγγλικό Τύπο.

«Εγώ θέλω να είμαι στα πλάγια της επίθεσης λόγω ταχύτητας αλλά όλοι μου λένε ότι πρέπει να είμαι στην κορυφή λόγω ύψους», είπε στο τέλος αποκαλύπτοντας τη θέση που θέλει να παίξει.

Γιουσέιν ΜπολτΤζαμαϊκανόςΝτόρμουντΓερμανίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα