Νέα επιστολή Αλιβιζάτου προς τους υποψηφίους αρχηγούς

Τους καλεί να αποφασίσουν εάν θέλουν να γίνει συνάντησηΕΛΛAΔΑ

Το μπαλάκι στους υποψηφίους αρχηγούς της Κεντροαριστεράς πετάει ξανά ο Νίκος Αλιβιζάτος, με νέα επιστολή που τους απέστειλε σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, σε αυτήν ενημερώνει ότι εντός της εβδομάδας ο ίδιος θα γνωστοποιήσει τα ακριβή χρονοδιαγράμματα και το κόστος τους για την εκλογική διαδικασία, ενώ για την ηλεκτρονική και εξ αποστάσεως ψηφοφορία

τονίζει ότι πρόκειται για πολιτικό ζήτημα και ότι θα πρέπει να αποφασίσουν οι υποψήφιοι αρχηγοί. Τους καλεί επίσης να αποφασίσουν εάν τελικώς επιθυμούν να γίνει σύσκεψη όλων υπό την προεδρία του, καθώς η χθεσινή επιστολή της Φώφης Γεννηματά αμφισβήτησε τη σκοπιμότητα της διεξαγωγής της.

Αναλυτικά, η επιστολή Αλιβιζάτου έχει ως εξής:
«Έχουμε αναλάβει ένα σημαντικό αλλά δύσκολο έργο. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα το φέρουμε σε πέρας. Με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνες και χωρίς να θυσιάζουμε την ουσία στις εντυπώσεις. Αυτό περιμένουν από μας οι πολίτες. Το επιδιώκουμε, θα το πετύχουμε.

Όλοι οι υποψήφιοι απάντησαν στις προτάσεις μου της Παρασκευής 22.9.2017 και σας ευχαριστώ, όλες και όλους, γι’ αυτό.

Από τις απαντήσεις σας προκύπτει ότι:

(α) Χρειάζονται πιο συγκεκριμένες προτάσεις για το χρονοδιάγραμμα και το κόστος των διαδικασιών. Αναλαμβάνω την ευθύνη, σε συνεργασία με την τεχνική επιτροπή της ΑΕΔΔ, να σας τις υποβάλω για έγκριση εντός της εβδομάδος.

(β) Στο ζήτημα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, παρά τις διαβεβαιώσεις των ειδικών, εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες. Ασφαλώς μπορούν να γεφυρωθούν. Το θέμα όμως είναι καθαρά πολιτικό και άρα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της ΑΕΔΔ. Είναι συνεπώς απαραίτητη η μεταξύ σας συνεννόηση, ώστε να καταλήξετε, σε λύση που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε.

Για να αποφασίσετε επί των ανωτέρω σας πρότεινα κοινή σύσκεψη. Απόκειται σε σας να την αποδεχθείτε ή να προκρίνετε άλλο προσφορότερο τρόπο για να καταλήξετε σε κοινή απόφαση, οπωσδήποτε πάντως εντός της εβδομάδος.

Την επιστολή αυτή στέλνω και στους υπόλοιπους υποψηφίους.

Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου,

Ν.Κ. Αλιβιζάτος».

κεντροαριστεράHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα