Μια αράχνη είχε βρει θαλπωρή και ζούσε μέσα στο αυτί του (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Τις πρώτες ημέρες ένιωθε ένα βούλωμα και μια φαγούρα. Σύντομα όμως άρχισε να ακούει θροΐσματα και συρσίματα και να πονάει φριχτά στο τύμπανο του αυτιού του.

Τι είχε συμβεί; Μια αράχνη μπήκε στο αυτί του την ώρα που εκείνος κοιμόταν. Η ζεστασιά, της άρεσε και αποφάσισε να το μετατρέψει σε σπίτι της. Ο άνδρας στην Κίνα, όπου συνέβη το περιστατικό, ξύπνησε με το αυτί του να το νιώθει «βαρύ» και βουλωμένο.

Δεν έδωσε σημασία, αλλά ύστερα από λίγες ημέρες άρχισε να ακούσει μέσα στο αυτί του συρσίματα και θροΐσματα, καθώς η αράχνη κουνιόταν και άλλαζε θέση. Νόμιζε ότι

τρελαινόταν. Και πάλι δεν έδωσε σημασία. Μέχρι τη στιγμή που η αράχνη η οποία προφανώς είχε βρει θαλπωρή, αλλά πεινούσε κιόλας, άρχισε να τον δαγκώνει.

Τότε οι πόνοι ήταν κάτι περισσότερο από φριχτοί και αβάσταχτοι. Ένιωθα λες και κάποιος του τρυπούσε το τύμπανο με πυρωμένα καρφιά. Πήγε σε ένα φαρμακείο και εξήγησε το πρόβλημα του είπε δηλαδή ότι πονάει. Φυσικά δεν ήξερε τι υπήρχε μέσα στον ακουστικό του πόρο.

Πήγε σπίτι και φώναξε έναν φίλο του να του ρίξει τις σταγόνες στο αυτί από το φάρμακο για να σταματήσει να πονάει. Ο φίλος του άρχισε να ρίχνει τις σταγόνες. Μέσα σε δευτερόλεπτα το αυτί πλημμύρισε και η αράχνη αναγκάστηκε να βγει έξω. Ήταν βρεγμένη από το φάρμακο αλλά δεν φαινόταν να έχει κάτι άλλο. Η αράχνη κάνει μια βόλτα στο εξωτερικό του αυτιού. Είναι μεσαίου μεγέθους, σκούρα με πολλά λευκά στίγματα.

αράχνηαυτίακουστικός πόροςζωύφιο ζούσε στο αυτί τουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα