Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Αμάλ Αλαμουντίν – Είναι έγκυος; (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Σε πρόσφατες φωτογραφίες της Αμάλ Αλαμουντίν με τον σύζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η γνωστή δικηγόρος φαίνεται να έχει αποκτήσει μια μικρή και στρογγυλή… κοιλίτσα.

Η 38χρονη βρέθηκε με τον σύζυγό τη στο ξενοδοχείο του Λονδίνου Bulgari Hotel για να παρακολουθήσουν μια ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ «The White Helmets» στο Netflix.

Δεν

έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για εγκυμοσύνη, παρότι φήμες ότι το ζευγάρι περιμένει παιδί κυκλοφορούν εδώ και μήνες.

Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2016, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αμάλ θα υποβαλλόταν σε εξωσωματική γονιμοποίηση σε μια προσπάθεια να μείνει έγκυος με μια πηγή να υποστηρίζει ότι «η Αμάλ θα ξεκινήσει την εξωσωματική γονιμοποίηση τον επόμενο μήνα. Δεδομένου των ηλικιών τους – η Αμάλ είναι 38 και ο Τζορτζ 55 ετών – ο γαιτρός είπε ότι πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως». Ωστόσο, η Αμάλ ποτέ δε το επιβεβαίωσε ούτε το διέψευσε αυτό.

Νωρίτερα το καλοκαίρι, ήταν δεδομένο ότι το ζευγάρι επιθυμούσε να αποκτήσει παιδί.

Η λιβανέζικη έκδοση της εφημερίδας «Daily Star» ισχυριζόταν ότι η Αμάλ ήταν έγκυος με δίδυμα και ότι θα γεννούσε τον Μάρτιο, υπολογίζοντας ότι τώρα είναι έξι μηνών έγκυος.

Αμαλ ΑλαμουντίνΤζορτζ ΚλούνεϊεγκυμοσύνηπαιδίμωρόέγκυοςκοιλιάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα