Με αυτό το φυλλάδιο ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος σε καλεί στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία -Γράφει βωμολοχίες για την κυβέρνηση

ΕΛΛAΔΑ

Φυλλάδιο με το οποίο καλεί όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου για την Μακεδονία εξέδωσε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Στο κείμενο που δημοσιοεύει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο μητροπολίτης Καλαβρύτων χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τα κυβερνητικά στελέχη που αγγίζουν τα όρια της αισχρολογίας. Διαβάστε τι έγραψε ο ιεράρχης στο προσωπικό του ιστολόγιο και δείτε το φυλλάδιο:

Οι άθεοι και συγχρόνως αθεόφοβοι, αυτοί δηλ.

που σήμερα κυβερνάνε τη Χώρα μας, αποτόλμησαν να χαρακτηρίσουν ως «Χρυσαυγίτες» όσους τολμούν να αντιταχθούν στην παράδοση της Μακεδονίας μας στό κρατίδιο των Σκοπίων! Οι ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ! Οι ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ! Οι εν δυνάμει ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Έτσι, δυστυχώς, θέλησαν να αποδυναμώσουν εμάς τους παράγοντες της Μητρός Εκκλησίας, όταν φωνάζουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Ευτυχώς ο αριστερός κ. Μίκης Θεοδωράκης τούς έδωσε μια αποστομωτική απάντηση! Πήρε στα χέρια του μια πατσαβούρα και τους την έτριψε στα μούτρα:
«'Οταν φοβάσαι να πείς ότι αγαπάς την πατρίδα σου και όταν- ακόμη χειρότερα- την ξεπουλάς, αυτό είναι ραγιαδισμός. Όταν δεν φοβάσαι να πείς ότι την αγαπάς και έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις, αυτό δεν είναι εθνικισμός, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ»!

Ελάτε, λοιπόν, κοντά μας, την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί με μια φωνή: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Καλαβρύτων ΑμβρόσιοςΜακεδονίαMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα