Μαξίμου: Οι Γκέμπελς της ΝΔ χρειάζονται μόνιμες διακοπές - Κρεσέντο προπαγάνδας από Γεωργιάδη και Κουμουτσάκο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η ΝΔ επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς» αναφέρουν πηγές του Μαξίμου, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου.

«Επειδή ο λαϊκισμός και ο κιτρινισμός έχουν όρια, προσκαλούμε τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική, να μεταβούν στην Πάρο, προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπεία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean» προσθέτουν κύκλοι του Μαξίμου.

«Έτσι, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδια μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα» τονίζουν οι ίδιες πηγές.

ΝΔ: Λυπούμαστε που χαλάσαμε το τριήμερο στην Πάρο Απαντώντας στις πηγές του Μεγάρου Μαξίμου η ΝΔ σημείωσε ότι «λυπούμαστε που χαλάσαμε στον πρωθυπουργό και την κουστωδία του το τριήμερο στην Πάρο! Ας μην ανησυχούν όμως. Πολύ σύντομα η κυβέρνηση ΤσίπραΚαμμένου θα είναι σε μόνιμες διακοπές. Όμως, τότε, δεν θα καλύπτονται από την τροπολογία της δωρεάν αναψυχής, την οποία η κυβέρνηση της ΝΔ θα καταργήσει».Μαξίμουκυβερνητική αποστολή ΠάροςΝΔHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα