Μαρκογιαννάκης: Τώρα θα δουν τι σημαίνει να με αδικούν - Επίθεση σε εισαγγελέα κι Έλενα Ακρίτα (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Επίθεση εναντίον του Εισαγγελέα που του είχε ασκήσει ποινική δίωξη, καθώς και εναντίον της Έλενας Ακρίτα, εξαπέλυσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος αθωώθηκε για την υπόθεση Γιακουμάκη, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής του καναλιού Έψιλον.

Ο πρώην Υπουργός, έκανε λόγο για πολιτική δίωξη, επειδή είναι διάσημος πολιτικός και χαρακτήρισε ανεκδιήγητο, απαράδεκτο και ανεπαρκή τον Εισαγγελέα.

«Επί είκοσι μήνες η ζωή της οικογένειάς μου είχε γίνει κόλαση. Γκρεμίστηκε ό,τι έχτισα μια ζωή. Εγώ και η οικογένειά μου, υπέστημεν μπούλινγκ, γιατί η κ. Ακρίτα ήθελε να

κάνει το κομμάτι της, ότι έβγαλε μεγάλη είδηση, και γιατί ένας εισαγγελέας που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του ήθελε να φανεί ότι είναι κι αυτός εισαγγελέας και ότι πήγαινε σύμφωνα με το ρεύμα της εποχής και το κλίμα που δημιούργησαν τα ΜΜΕ», δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν ήταν κατηγορούμενος γιατί έκανε κάτι, αλλά γιατί ζήτησε να δοθεί επιείκεια σε έναν από τους φοιτητές της Σχολής για κάτι που δεν είχε σχέση με την υπόθεση Γιακουμάκη.

«Υπέστην ανεπανόρθωτη ζημιά. Δεν είμαι ο Χριστός, γι’ αυτό και λέω σε όλους αυτούς, ότι έχει ο καιρός γυρίσματα, και γύρισε ο καιρός. Τώρα θα δουν τι σημαίνει ο Μαρκογιαννάκης να αδικείται και να προσπαθεί να δικαιωθεί. Μπορεί να αθωώθηκα, αλλά δε σημαίνει τίποτα αυτό. Οι πληγές υπάρχουν. Για να κλείσουν οι πληγές, πρέπει να πειστεί η κοινωνία ολόκληρη, ότι εγώ δεν είχα κάνει απολύτως τίποτα που να είχε σχέση με αυτήν τη φοβερή υπόθεση, που τόσο πολύ συγκίνησε την κοινή γνώμη», επεσήμανε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

«Η κυρία Ακρίτα που ξεκίνησε αυτήν την ιστορία, θα βρεθεί να δώσει λόγο των πράξεών της, διότι διέπραξε ένα φοβερό ατόπημα. Άλλο την πληροφόρησαν και άλλο έγραψε ότι συνέβη στη Σχολή και ευθυνόμουν εγώ. Ήθελε δημοσιότητα κι έριχνε κροκοδείλια δάκρυα», συμπλήρωσε και χαρακτήρισε «γουρούνια του διαδικτύου» όσους τον κατηγορούσαν και έφτασαν στο σημείο να βρίζουν τους γονείς του.

Δείτε τα βίντεο:

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα