Μάριος Γεωργιάδης: Ποτέ δεν θα προδώσω τον Λεβέντη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Βασίλη Λεβέντη στην προεδρία της Ένωσης Κεντρώων, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο θετός γιος του Βασίλη Λεβέντη έστειλε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ένα μήνυμα μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «Τον αγαπώ, τον στηρίζω και δεν θα τον προδώσω ποτέ».

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ξεκαθαρίζει πως το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον πρόεδρο του κόμματός του είναι άκαιρο και αποπροσανατολιστικό. «Η Ένωση Κεντρώων έχει πρόεδρο τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος έχει ακόμη πολλές δυνάμεις και πολλή όρεξη για να προσφέρει στον τόπο. Μπορεί να αγωνίζεται 35 χρόνια για την είσοδό του στη Βουλή, η αλήθεια όμως είναι ότι η νίκη αυτή του έχει δώσει μεγάλη δύναμη. Θέλει να κάνει την Ε.Κ. τρίτο κόμμα στις επόμενες εκλογές και αμέσως μετά να τη μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, για να βοηθήσει τη χώρα και τον απλό κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα: «Είμαστε συνομήλικοι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κοινά πράγματα να συζητήσουμε, όχι όμως ότι μπορεί να γίνουν και “πολιτικά κολλητοί”. Σίγουρα, μπορούμε να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να ανταλλάξουμε απόψεις είτε για θέματα πολιτικού περιεχομένου είτε απλώς στην καφετέρια της γειτονιάς».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Όσο εμμένει στις απόψεις του περί μονοκομματικών κυβερνήσεων, τόσο θα χάνει το προβάδισμα που έχει χτίσει το τελευταίο διάστημα και θα εμφανίζεται πεπαλαιωμένων αντιλήψεων. Αν αλλάξει ρότα, είναι πιθανό να διεκδικήσει ακόμα και την πρωθυπουργία».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ: «Τέτοιου είδους προτιμήσεις και προβληματισμούς δεν έχουμε στην Ένωση Κεντρώων. Εμείς έχουμε ως προτεραιότητα το καλό της χώρας. Και, επιτέλους,. Να συνεννοηθούμε για να βγει η χώρα από τα Μνημόνια και το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει μπει τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν επιθυμούμε να συγκυβερνήσουμε. Δεν μας αφορούν οι καρέκλες και τα υπουργεία. Το μόνο που θα επιδιώξουμε είναι να αποκτήσει η χώρα ένα σχέδιο εθνικής σωτηρίας. Πάνω σε αυτό το πλάνο θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε όποιο κόμμα αγκαλιάσει τις προστάσεις μας προς όφελος του ελληνικού λαού».

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μάριος ΓεωργιάδηςΒασίλης ΛεβέντηςΈνωση ΚεντρώωνΤσίπραςΚυριάκος ΜητσοτάκηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα