Λύγισε ο «στρατηγός» - Ράγισαν καρδιές στο ύστατο χαίρε για τον Τάκη Λουκανίδη (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Συγκίνηση και βαθειά θλίψη: αυτά ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στο νεκροταφείο Κηφισιάς, όπου έγινε η κηδεία του μεγάλου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τάκη Λουκανίδη.

Με μια σημαία του Τριφυλιού και ένα κασκόλ της Δόξας Δράμας πάνω στο φέρετρο ο Τάκης Λουκανίδης οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του, και όλοι οι φίλοι του, παλιοί συμπαίκτες

και αντίπαλοι, και ιστορικά στελέχη της διοίκησης ήταν εκεί για το ύστατο χαίρε.

Συγκλονιστική φιγούρα ήταν ο «στρατηγός» Μίμης Δομάζος, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Σούρπης, Γονιός, Καμάρας, Θεοφάνης, Φυλακούρης, Λιβαθηνός, Καρούλιας, Βονόρτας, Καραγκούνης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αργύρης Μήτσου. Την «πράσινη» ΠΑΕ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου.

Επίσης, παρόντες ήταν και εκπρόσωποι από τον πολιτικό χώρο μεταξύ των οποίων οι Μίμης Ανδρουλάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αλλά και ο Γιάννης Ματζουράνης, γνωστός ως «Εθνικάρας», καθώς και ο Αντώνης Γλύκας εκπροσωπώντας τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού και ο Κώστας Νεστορίδης εκ μέρους της ΑΕΚ.

Τάκης ΛουκανίδηςκηδείαΠαναθηναϊκόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα