Λαμπερή παρουσιάστρια αποκαλύπτει την κακή σεξουαλική ζωή με διάσημο συγγραφέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις της πανέμορφης Ινδής Πάντμα Λάκσμι που έβγαλε κυριολεκτικά στη φόρα λεπτομέρειες της σεξουαλικής της ζωής με τον σύζυγό της και διάσημο συγγραφέα Σάλμαν Ρούσντι!

Η 45χρονη σήμερα Λάκσμι είναι πρώην μοντέλο, η φήμη της ωστόσο εκτοξεύτηκε όταν έγινε η παρουσιάστρια του top chef στην Αμερική. Πρόσφατα έγραψε και εξέδωσε ένα βιβλίο υπό τον τίτλο «Love, Loss, and What We Ate», όπου περιέχει τα πάντα, από τη σχέση της με το φαγητό μέχρι τις σχέσεις με τον Ρουσντί στο κρεβάτι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν πολλά χρόνια σ΄ένα πάρτι, όταν αυτή ήταν 28 ετών και εκείνος 51.

Ο Ρούσντι την φλέρταρε μέσω τηλεφώνου άγρια, (εκείνη βλέπετε ζούσε στο Λος Αντζελες), ενώ από το πρώτο τους ραντεβού κιόλας έπεσαν στο κρεβάτι. «Στις 3 τα ξημερώματα ξύπνησα γυμνή στο κρεβάτι ενός παντρεμένου άντρα» γράφει χαρακτηριστικά η Πάντμα. Ακολούθως ο Ρούσντι άφησε την τρίτη γυναίκα του προκειμένου να είναι μαζί της. Αρχικά η ζωή του μοιραζόταν ανάμεσα σε σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Η Πάντμα σιγά σιγά μπήκε στους συγγραφικούς κύκλους και έκανε παρέα με συγγραφείς, όπως η Σούζαν Σόνταγκ και ο μυθιστοριογράφος Don Lelillo που της έμαθε μάλιστα και να μαγειρεύει. Η καριέρα της απογειώθηκε όταν την κάλεσαν να παρουσιάζει το Top Chef, ενώ “κόσμησε” και το εξώφυλλο του Newsweek (δουλειά για την οποία ο Ρουσντί τη ζήλεψε).

Στο βιβλίο της, που ουσιαστικά είναι η αυτοβιογραφία της, εξηγεί, πως λόγω ενός γυναικολογικού προβλήματος ( διαγνώστηκε με ενδομητρίωση) που αντιμετώπιζε η σεξουαλική επαφή είχε γίνει ιδιαίτερα επίπονη και οδυνηρή για εκείνη, αυτό ωστόσο δεν εμπόδιζε τον Ρουσντί να της ζητάει συνεχώς σεξ.

Μάλιστα, κάποια στιγμή αυτός πάνω στα νεύρα του την αποκάλεσε “κακή επένδυση”. Σημειώστε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν με τον Ρουσντί το 2004 και πήραν διαζύγιο το 2007.

Πηγή: Life

Πάντμα ΛάκσμιΣαλμάν ΡούσντιHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα