Κυτταρίτιδα: Πέντε tips που θα σας απαλλάξουν οριστικά!

ΥΓΕΙΑ

Η κυτταρίτιδα αποτελεί τον μεγαλύτερο «εφιάλτη» των περισσότερων γυναικών. Άλλωστε, σύμφωνα με έρευνες, εννέα στις δέκα γυναίκες έχουν έρθει αντιμέτωπες με προβλήματα κυτταρίτιδας κάποια στιγμή στη ζωή τους. Καθώς το καλοκαιράκι πλησιάζει, σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε κάποια tips που θα σας βοηθήσουν είτε να προλάβετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας είτε να τη μειώσετε σε σημαντικό βαθμό.

Συγκεκριμένα συστατικά τροφών είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, οπότε οι διατροφικές μας συνήθειες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή καταπολέμησή της.

Έτσι, τα φρούτα και τα λαχανικά θα πρέπει να καταλαμβάνουν σημαντική θέση στην καθημερινότητα και τη διατροφή σας. Προτιμήστε μάνγκο, ανανά, πορτοκάλια, παπάγια, μούρα, βατόμουρα, φράουλες και grapefruit.Εμπλουτίστε, επίσης, τη διατροφή σας με τροφές που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες όπως σπανάκι, καρότα, αγγούρια, πατάτες, κρεμμύδια και κόκκινο λάχανο.Πείτε «ναι» στο νερό και μάλιστα σε γενναίες ποσότητες. Εκτός από μείωση της κυτταρίτιδας, θα παρατηρήσετε μια έξτρα λάμψη στο πρόσωπό σας, ενώ θα κάνετε καλό στην υγεία σας.Η σωματική άσκηση και σε κάθε περίπτωση ένας ενεργητικός τρόπος ζωής πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες να φθάσετε στους στόχους σας το συντομότερο.Τα ειδικά μασάζ για κυτταρίτιδα είναι ακόμα ένας τρόπος που θα συμβάλλει θετικά στην όλη σας προσπάθεια.

Καλή τύχη!

κυτταρίτιδακαταπολέμησηαντιμετώπισηπρόληψηtipsσυμβουλέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα