Κτηνωδία: Την απήγαγαν μαζί με το μωρό της και την βίαζαν επί πέντε ώρες!

ΚΟΣΜΟΣ

Ακόμα και οι αστυνομικοί του Εγκληματολογικού που διερευνούν την υπόθεση έχουν μείνει άφωνοι και σοκαρισμένοι από την κτηνωδία που επέδειξαν οι δράστες, οι οποίοι απήγαγε μια 30χρονη γυναίκα μαζί με το βρέφος παιδί της και στη συνέχεια τη βίαζαν και την κακοποιούσαν επί πέντε ώρες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της άτυχης γυναίκας, η απαγωγή συνέβη μέρα μεσημέρι, όταν, καθώς η ίδια έκανε περίπατο με το παιδί της, ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της, δύο άνδρες βγήκαν από αυτό, την άρπαξαν μαζί με το παιδί της και τους μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, όπου και βίασαν τη γυναίκα.

Στην συνέχεια, τη μετέφεραν σε κατοικημένη περιοχή και την απελευθέρωσαν. Αμέσως έσπευσε να καλέσει την αστυνομία και να δώσει κατάθεση, σύμφωνα με την οποία ο ένας από τους δύο απαγωγείς της είχε τατουάζ στα δάχτυλα του χεριού του τη λέξη «LOVE»...

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην πόλη Τίσαϊντ της Βρετανίας και οι κάτοικοι δηλώνουν τρομοκρατημένοι από το περιστατικό, ενώ η αστυνομία καλεί όποιον έχει κάποιες πληροφορίες να βοηθήσει στις έρευνες για τη σύλληψη των δύο βιαστών.

ΒρετανίαμητέραμωρόαπαγωγήβιασμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα