Κτηνωδία: Ο άντρας την την ξυλοκοπούσε αλύπητα για κάθε... like που έπαιρνε στο Facebook (Photos, σκληρές εικόνες)

ΚΟΣΜΟΣ

Σε μεσαιωνικά βασανιστήρια υπέβαλε ένας άνδρας τη σύζυγό του, η οποία υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο πρόσωπο, καθώς από το ξύλο είχε υποστεί κατάγματα και χρειάστηκε οι γιατροί να κάνουν ανασύνθεση των οστών του κρανίου της.

Η υπόθεση κτηνώδους βασανισμού μιας γυναίκας από την Ουρουγουάη από το σύζυγό της έχει κάνει το γύρο του κόσμου, ιδίως μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της άτυχης γυναίκας λίγο πριν την εγχείρηση, όπου το πρόσωπό της είναι μια μάζα πρησμένης σάρκας.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 21χρονης Αντολφίνα Καμελί Ορτιγκόθα, ο 32χρονος σύζυγός της,
Πέντρο Ιμπέρτο Γκαλεάνο, ουσιαστικά την κρατούσε αιχμάλωτη και γινόταν πολύ βίαιος όταν κάποιος χρήστης του Facebook της έκανε like στις φωτογραφίες που ανέβαζε.Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο άντρας άρχιζε να τη χτυπά κάθε φορά που ένας από τους φίλους της στα social media της έκανε like σε κάποιο ποστ της. Στη συνέχεια, μάλιστα, πήρε στον έλεγχο του τη σελίδα της κοπέλας του στο facebook και ανέβαζε φωτογραφίες της και τη χτυπούσε κάθε φορά που έκανε κάποιος like. Ο δικηγόρος της 21χρονης είπε πως ο σύζυγός της την ενημέρωνε κάθε φορά που κάποιος έκανε like. Εντωμεταξύ, οι φίλοι της κοπέλας δεν είχαν ιδέα ότι κάθε φορά που της έκαναν like, ο 32χρονος την ξυλοκοπούσε άγρια.«Το στόμα της ήταν όλο σπασμένο. Διαλυμένο. Το δέρμα της κρεμόταν από τα χτυπήματα. Έλεγχε τα προσωπικά της social media. Τα μηνύματα και τις φωτογραφίες. Για κάθε like που της έκαναν, τη σάπιζε στο ξύλο και την κατηγορούσε ότι έχει σχέση μαζί τους» είπε ο δικηγόρος, μετά τη γνωμάτευση των γιατρών . Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα έχασε όλα τα δόντια της και ο άντρας της έβαζε πανί στο στόμα για να μη φωνάζει στη διάρκεια των βασανιστηρίων που υπέφερε καθημερινά. Αυτός που έσωσε την νεαρή, ήταν ο πατέρας του δράστη που τον κατήγγειλε στην αστυνομία καθώς φοβήθηκε ότι η γυναίκα του γιου του θα πέθαινε μετά την τελευταία επίθεση. Ο σύζυγος-τέρας συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απαγωγή, εγκλήματα που επισύρουν ποινή φυλάκισης 40 ετών.ΟυρουγουάηάνδραςκακοποίησηγυναίκαfacebookLikesHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα