Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης πρέπει να πάρει Νόμπελ υποκρισίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να πάρει το Νόμπελ υποκρισίας» δηλώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου αναφερόμενος μέσα από τη συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1 και την εκπομπή της Μαριάννας Πυργιώτη.

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, ο ευρωβουλευτής σημείωσε ότι «εγώ αυτό που είπα είναι ότι κάθε κυβέρνηση θέλει να έχει κάποια φιλικά μέσα

ενημέρωσης. Αυτή την μεγάλη αλήθεια την χρησιμοποίησε ο κύριος Μητσοτάκης ως απόδειξη διαπλοκής αυτής της κυβέρνησης. Αυτό δείχνει ότι δεν είχε τίποτα ουσιαστικά στα χέρια του για να κατηγορήσει την κυβέρνηση για τη διαπλοκή. Αν υπήρχε Νόμπελ υποκρισίας θα έπρεπε να το είχε πάρει ο κύριος Μητσοτάκης».

Αναφορικά με την εικόνα της χώρας μας στις Βρυξέλλες, σημείωσε ότι δεν είναι μια, αλλά δύο. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε δυο εικόνες. Η εικόνα του ευρωκοινοβουλίου οπού το κλίμα απέναντι στην Ελλάδα είναι θετικό και το eurogroup οπού κυριαρχεί ο Σόιμπλε και το κλίμα είναι αρνητικό. Η πλευρά που δυστυχώς αποφασίζει για τις δόσεις είναι το Εurogroup και το αποτέλεσμα το είδαμε χτες. Είχαμε μια σειρά πιέσεων και εκβιασμών . Ο στόχος τους είναι αφενός το Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων καθώς θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις, και αφετέρου οι Γερμανοί δημιουργούν συνεχώς προβλήματα για δικό τους όφελος καθυστερώντας την απόφαση για το χρέος η οποία θέλουν παρθεί μετά τις Γερμανικές εκλογές».

Πηγή: parapolitika.gr

Στέλιος ΚούλογλουΚυριάκος ΜητσοτάκηςEurogroupΤαμείο ΙδιωτικοποιήσεωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα