Κοντά σε νέες συλλήψεις για την υπόθεση Λεμπιδάκη η ΕΛΑΣ

ΕΛΛAΔΑ

Για νέες συλλήψεις απαγωγέων στην υπόθεση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Μιλώντας στον Σκάι, δήλωσε αισιόδοξος ότι θα υπάρχουν επιπλέον συλλήψεις» και ότι «τα στοιχεία, μας οδηγούν σε αυτά τα συμπεράσματα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρονόπουλος και συμπλήρωσε πως αυτή η αίσθηση επικρατεί και στην ομάδα της αστυνομίας που έχει αναλάβει την περαιτέρω εξιχνίαση της απαγωγής.

Επίσης,

ο εκπρόσωπος Τύπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής και ποινικών κρατουμένων, καθώς τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, όταν ρωτήθηκε για επαφές των απαγωγέων με φυλακισμένους.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί διαφωνιών μεταξύ των απαγωγέων που οδήγησαν ορισμένους σε αποχώρηση, ο εκπρόσωπος Τύπου επιβεβαίωσε ότι όντως υπήρχαν αποχωρήσεις λόγω εσωτερικών έριδων.

Σχετικά με τον αριθμό των απαγωγέων, ο κ. Χρονόπουλος δεν επιβεβαίωσε τη δήλωση του επιχειρηματία ότι ήταν περίπου 20 άτομα, αλλά είπε ότι είμαστε επιφυλακτικοί. Δικαιολόγησε τη συγκεκριμένη αναφορά του Μιχάλη Λεμπιδάκη, λέγοντας ότι φορούσαν τα ίδια ρούχα και μιλούσαν ψιθυριστά και επομένως ήταν εύκολο να μπερδευτεί.

Μιχάλης ΛεμπιδάκηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοντά, Λεμπιδάκη, ΕΛΑΣ,konta, lebidaki, elas