Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα, Κατερίνη και Χαλκιδική

ΕΛΛAΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Συγκεκριμένα, στον Δήμο Φλώρινας τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, δεν θα λειτουργήσουν στις 9 και 10 Ιανουαρίου, ενώ κανονικά θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί.

Στο Δήμο Κατερίνης κλειστά

θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστά μόνο τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.

Στη Χαλκιδική, στο Δήμο Αριστοτέλη δεν θα ανοίξουν αύριο, Δευτέρα, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου σε δομές της πρωτοβάθμιας (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία), όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσια και λύκεια) καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ και στο σύνολο των κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία το ερχόμενο διήμερο, Δευτέρα και Τρίτη, και στο Δήμο Πολυγύρου. Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων.

Στο Δήμο Εορδαίας στην Κοζάνη όλα τα σχολεία θα είναι αύριο, Δευτέρα, κλειστά καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

σχολείαχαμηλές θερμοκρασίεςπαγετόςΚατερίνηΧαλκιδικήΦλώριναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Αναζητήσεις
σχολεια κλειστα κατερινη
Τυχαία Θέματα