Κάθειρξη 22 ετών σε άνδρα που έλεγε ότι τον έχουν απαγάγει… ζόμπι!

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας Νοτιοαφρικανός που υποστήριζε ότι είναι η μετενσάρκωση ενός δημοφιλούς Ζουλού καλλιτέχνη ο οποίος πέθανε το 2009 καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο της πόλης Πιετερμάριτσμπουργκ σε κάθειρξη 22 ετών για σωρεία αδικημάτων.

"Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 22 ετών για βιασμό, απαγωγή, επίθεση, απάτη και απόπειρα απόδρασης" ανέφερε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας, Νατάσα Ράμκισον-Κάρα.

Ο 33χρονος Σιμπουσίσο Γκαμπάσε είχε πείσει τη χήρα του Κουλεκάνι

Κουμάλο, ενός γνωστού τραγουδιστή της μουσικής μασκάντι (παραδοσιακή μουσική των Ζουλού) ότι ήταν η μετενσάρκωση του συζύγου της ο οποίος πέθανε το 2009. Μάλιστα είχε και ερωτικές επαφές μαζί της.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στη γενέτειρα του τραγουδιστή, το χωριό Νκούτου, το 2012, προκάλεσε σάλο με τους ισχυρισμούς του αφού έλεγε ότι τον είχαν απαγάγει... ζόμπι που τον κρατούσαν όμηρο για δύο χρόνια και τον έβαζαν να τραγουδάει. Χιλιάδες θαυμαστές του Κουμάλο συγκεντρώθηκαν στο χωριό για να ξαναδούν το αναστημένο ίνδαλμά τους.

Στην απόφασή του το δικαστήριο έκρινε ότι ο Γκαμπάσε "εκμεταλλεύτηκε τη νεαρή χήρα (...) και την αφέλειά της", όπως εξήγησε η Ράμκισον-Κάρα. Πρόκάλεσε επίσης "συναισθηματικά τραύματα" στην ευάλωτη οικογένεια του τραγουδιστή.

ζόμπιΖουλούκάθειρξηδίκηαπαγωγήτραγουδιστήςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα