Κανείς δεν παίζει με τα νεύρα των Νεοϋορκέζων οδηγών (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Η Νέα Υόρκη εκτός των άλλων είναι γνωστή και για τα μεγάλα μποτιλιαρίσματα και οι κάτοικοι της πόλης δεν παραμένουν σιωπηλοί όταν κάποιος τους εμποδίζει την πορεία.

Έτσι όταν o γνωστός στο you tube Coby Persin διπλοπάρκαρε για να βγάλει φωτογραφίες στο υπερπολυτελές του αυτοκίνητο στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου, δέχθηκε έντονες διαμαρτυρίες αλλά ένας οδηγός δεν περιορίστηκε στο να κορνάρει, πήρε το μπαστούνι του μπέιζμπολ και έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του νεαρού.

Ο 22χρονος Coby,

είναι γνωστός για τις φάρσες και τα «κοινωνικά πειράματα» που ανεβάζει στο You Tube, αλλά αυτή τη φορά έγινε αυτός το αντικείμενο της ανταπόδοσης, τόσο γιατί μπλόκαρε τον δρόμο όσο και γιατί το έκανε αναζητώντας την προσοχή.

Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο twitter, φαίνεται με ένα φίλο του να κάθονται στο αυτοκίνητο, αξίας 140.000 δολαρίων, και να τραβούν φωτογραφίες. Οι οδηγοί εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους κορνάροντας, αλλά ένας από αυτούς κατεβαίνει από το όχημά του και κάνει το αυτοκίνητο του νεαρού… καλοκαιρινό.

«Βγάζαμε φωτογραφίες και ήρθε αυτός ο τρελός και μου έσπασε το παρμπρίζ» έγραψε ο νεαρός, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση καθώς πολλοί του απάντησαν ανακηρύσσοντας τον τύπο που του έσπασε το αυτοκίνητο σε ήρωα και μιλώντας για την πιο γλυκιά εκδίκηση.

Νέα Υόρκηοδηγοί Νέα ΥόρκηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα