Ιούλιος στο Βρυσάκι, ένας μήνας αφιερωμένος στις εικαστικές τέχνες

Advertorial

Το κόκκινο

Ένα χρώμα που του δίνονται πάρα πολλές έννοιες, τόσες πολλές ιδέες και συναισθήματα. Το πιο φανταχτερό χρώμα, έχει γίνει σχεδόν σύμβολο του πάθους και του σθένους αλλά ταυτόχρονα και της βιαιότητας και του αίματος.

Η έκθεση αυτή περιλαμβάνει καλλιτέχνες που γεννήθηκαν και διαμένουν στην Κίνα από τη δεκαετία του 1930 έως το 2000. Έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο, όλα αποτελούν δημιουργήματα των καλλιτεχνών με θέμα το κόκκινο από διαφορετικές οπτικές γωνίες, διαφορετικούς ορίζοντες και εμπειρίες, μόνιμα στην τεταγμένη του χρόνου, καταργώντας τις έννοιες του

"νέου και παλιού","προοδευτικού και συντηρητικού"ή "ανοιχτού και κλειστού".

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: CaoChunsheng, ZhangMiao, TangGuo, ZhangXinyuan, WangLimin, LiaJiaping, YuGao, ZhanHe, LiQiang, LiSa, ZhangWei, ZhangYong, Xue Tingzhi.

Πληροφορίες

Διάρκεια: Σάββατο 1 έως Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ώρες: 12.00-20.00, καθημερινά

Πληροφορίες: 210 3210179

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης. Βρυσακίου 17, Πλάκα.

Εικαστική έκθεση του Θοδωρή Αρφάνη

Ονομάζομαι Θοδωρής Αρφανης. Το έργο μου περιστρέφεται γύρω από τα ανθρώπινα πάθη. Με ενδιαφέρει η πηγαία και άμεση έκφραση για τον λόγο αυτό ασχολούμαι με την απεικόνηση των συναισθημάτων με έντονα χρώματα, με βάση το παρόν και αφηρημένα σχήματα τα οποία παραπέμπουν τον θεατή στην χαοτική φαντασία. Έτσι ονόμασα αυτό το ρεύμα εμπειρικό απειραλισμό. Η ελευθερία του υποσυνείδητου έχει κύρια θέση στην τέχνη μου, καθώς αυτή πιστεύω μου δίνει το έναυσμα να αναπνεύσω και να δημιουργήσω ελεύθερα!

Πληροφορίες

Διάρκεια: 21 έως 27 Ιουλίου 2017

Ώρες: 12.00-20.00

Πληροφορίες: 210 3210179

Είσοδος ελεύθερη

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης. Βρυσακίου 17, Πλάκα.

Βρυσάκιεικαστικές τέχνεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα