Ιδιοκτήτης επιχείρησης και με καταθέσεις στην Bank of America ο Βαρουφάκης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο της “πρώτης φοράς Αριστερά” ο Γιάννης Βαρουφάκης εμφανίζει στο πρώτο του πόθεν έσχες εισοδήματα ύψους 89.840 ευρώ τα οποία δεν προέρχονται από την βουλευτική του αποζημίωση αφού η δήλωση περιουσιακής κατάστασης που κατέθεσε αφορά την οικονομική χρήση του 2014, περίοδο που δεν ήταν βουλευτής.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίζεται να έχει τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει περίπου 7.000 ευρώ στην Εθνική

αλλά και στην HSBC ενώ μαζί με την σύζυγο του Δανάη Στράτου έχει περί τις 50.200 δολάρια στην Bank of America και η σύζυγος του έχει μόνη της 14.831 ευρώ στην ίδια τράπεζα και ένα μικρό ποσό στην Alpha Bank. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης επιχείρησης χωρίς να προσδιορίζεται το είδος της. Το ίδιο και η σύζυγος του που όμως είναι ιδιοκτήτης άλλων δύο επιχειρήσεων, η μια δηλώενται ως ατομική και η άλλη παροχής υπηρεσιών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η συζύγος του έχουν στην κατοχή τους τρία αυτοκίνητα και τρείς μοτοσυκλέτες. Σχετικά με τα ακίνητα που διαθέτει ο πρωην υπουργός Οικονομικών στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φέρεται ως ιδιοκτήτης μιας οικίας 78 τμ και δύο αγροτεμαχίων.

Η σύζυγος του έχει δύο οικίες 194 τμ και 380 τμ αντίστοιχα, ένα γραφείο και τρία αγροτεμάχια.

Γιάνης Βαρουφάκηςπόθεν έσχεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα