Η Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ «έφερε» την Κούβα στη Νέα Υόρκη

ΚΟΣΜΟΣ

Ενώ πολλοί σχεδιαστές αποφάσισαν να μεταφέρουν τους εκδότες μόδας και τους αγοραστές σε εξωτικές τοποθεσίες, προκειμένου να τους δείξουν τις δημιουργίες τους γι αυτή τη σεζόν, -ο οίκος Dior στις Κάννες, ο οίκος Louis Vuitton στο Παλμ Σπρινγκς, ο οίκος Chanel στην Κορέα και ο οίκος Gucci

στη Νέα Υόρκη- η Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ, η οποία κάθε χρόνο πραγματοποιεί τις επιδείξεις της στη Νέα Υόρκη, δεν άλλαξε τις συνήθειές της κι αντί να πάει στα εξωτικά μέρη μετέφερε στο «Μεγάλο Μήλο» τη γεύση της Κούβας για μία μόνο νύχτα.

Συγκεκριμένα, ένας κήπος στον δρόμο της Νέας Υόρκης είχε μετατραπεί σε ζωντανό, κουβανέζικο θέαμα, με καλλιτέχνες του δρόμου πάνω σε ξυλοπόδαρα, κοκτέιλ με ρούμι και πούρα, τον Τσε Γκεβάρα να μοιάζει σαν να παίζει ντόμινο, ενώ τον κοίταζαν τα μοντέλα και μια ζωντανή μπάντα με χορευτές salsa να δίνουν το ρυθμό.

Κάτω από τα στολισμένα δέντρα, μοντέλα στριφογύριζαν μέσα σε πολύχρωμα, ογκώδη φορέματα με φραμπαλάδες, δίνοντας την εντύπωση διακοπών στην Καραϊβική. Σε άλλο σημείο του χώρου της επίδειξης, γεμάτο με αγριολούλουδα και ένα άγριο άλογο σε μια μεγάλη οθόνη να πετάει στον αέρα, παορυσιάστηκαν γυναικεία φορέματα δομημένα και εμπνευσμένα από την αντρική μόδα. Τα αξεσουάρ ήταν τόσο ζωντανά όσο και το ίδιο το πάρτι, με τα παπούτσια εμπνευσμένα από τις παντόφλες χορού, φανταχτερά κοσμήματα από πλεξιγκλάς κ.ά.

Στέλλα Μακ Κάρτνεϊεπίδειξη μόδαςΚούβαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα