Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν ήθελε με τίποτα να παίξει στο «Sex and the City» (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το Sex and the City δεν θα ήταν με τίποτα το ίδιο, χωρίς την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, το alter ego της αγαπημένης Κάρι Μπράτσο. Και να σκεφτεί κανείς ότι όταν της προτάθηκε ο ρόλος, η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε «στραβώσει»… και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μην παίξει στον δοκιμαστικό «πιλότο» του σίριαλ.

Κι όμως, είναι αλήθεια. Τα αποκάλυψε όλα ο ηθοποιός Σεθ Ρούντεσκι, που είχε δουλέψει πρόσφατα με την Πάρκερ και τον σύζυγο της, Μάθιου Μπρόντερικ.

Ο λόγος που δεν ήθελε να γίνει Κάρι Μπράτσο ήταν επειδή φοβόταν ότι θα «κολλήσει» με μία σειρά. Άλλωστε, είχε γίνει γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Square Pigs» το ΄80. Για αυτό και δεν ήθελε να μείνει χρόνια στον ίδιο ρόλο.

Η διάθεση της όμως, άλλαξε όταν διάβασε το σενάριο, που είχε γράψει η Ντάρεν Σταρ έχοντας αυτή στο μυαλό της. Γοητεύτηκε από το έξυπνο και αστείο γράψιμο. Οπότε, έκανε το πρώτο επεισόδιο. Και πάλι όμως, της «γύρισε» το μυαλό.

Είπε μάλιστα, στο HBO ότι θα γυρίσει δωρεάν τρία επεισόδια αρκεί να την αφήσουν να «σπάσει» το συμβόλαιο και να αποχωρήσει.

Οι παραγωγοί ευτυχώς δεν την άφησαν και αυτή στο τέλος λάτρεψε τον κινηματογραφικό εαυτό της, δηλαδή την Κάρι Μπράτσο.

Φαντάζεστε το «Sex and the city» χωρίς την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; Με τίποτα!

Sex and the CityAlter Egoρόλοςεπεισόδιοτηλεοπτική σειράHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα