Η Μενεγάκη έκανε unfollow την Καινούργιου μετά το on air ξέσπασα (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε χθες, μέσα από την εκπομπή της, εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έβγαλε είδηση από την εκπομπή της ότι η Ελένη θα αγοράσει το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου….

Η παρουσιάστρια δεν απαντάει ποτέ, ότι και αν γραφτεί για εκείνη, όμως η συγκεκριμένη είδηση της εξόργισε, αφού ο Κωστόπουλος είναι κουμπάρος της και θεώρησε χυδαίο να βγει ένα τέτοιο ψέμα… Διαβάστε παρακάτω…

Συγκεκριμένα η Ελένη με έντονο ύφος είπε:

«Νιώθω

πολύ άσχημα να βγαίνουν κάποιες ιστορίες, για μένα βγαίνουν συνεχώς ιστορίες, σας τα έχω πει, γι αυτό δεν απαντάω ποτέ για τίποτα… Αλλά κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με οικογένειες θα έπρεπε κάποιοι άνθρωποι, νομίζω, να έχουν τουλάχιστον μια ευαισθησία, πριν πουν οποιαδήποτε χαζομάρα που μπορεί να τους βολεύει να το σκεφτούν 2-3 φορές… Διάβασα λοιπόν εχθές, μπήκα σε ένα site και διάβασα ότι αγοράζω το σπίτι του Πέτρου και της Τζένης, και λέω το σπίτι τους, άσχετα που αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν χωρίσει, εγώ σε αυτό το σπίτι έχω μπει πολλές φορές με τη δική μου οικογένεια στη δική τους οικογένεια, και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία! Όπως και εσείς, έτσι κι εγώ, είχα μάθει κάποτε ότι το σπίτι αυτό, χάθηκε, τότε που έπαθε την πολύ μεγάλη ζημιά που αφορούσε τη δουλειά και το μέλλον του, μιλάω για τον Πέτρο.

Διαβάζω λοιπόν, ότι όχι μόνο το αγοράζω, αλλά ότι έχω μπει και μέσα που δεν ξέρω καν αν αυτό το σπίτι έχει πουληθεί, προφανώς καταλαβαίνω, γιατί διαβάζω παρακάτω, ότι ο μεσίτης άφησε πληροφορίες και τα λοιπά ότι μάλλον δεν έχει πουληθεί, ήξερε ότι το έχει πάρει η τράπεζα, ή τουλάχιστον αυτό μας είχε πει ο Πέτρος. Λοιπόν, είναι πολύ άσχημο πράγμα, να διαδίδεται για πλάκα τέτοιου είδους πολύ κακές ειδήσεις, και λέω κακές γιατί κανένας σοβαρός ευαίσθητος, κανονικός άνθρωπος δεν θα πήγαινε ποτέ να εκμεταλλευτεί τον πόνο κάποιου άλλου ανθρώπου, που πολύ περισσότερο εάν το ξέρει…Αν λοιπόν, υπάρχει μεσίτης, γιατί εγώ το διαψεύδω κατηγορηματικά, οι μεσίτες όταν δείχνουν ένα σπίτι για ένα οποιοδήποτε ακίνητο για να πάρουν την προμήθειά τους το 2% ή όποια συμφωνία κάνουν, σε βάζουν να υπογράψεις, βάζεις το όνομα σου και λες «Μπήκα και είδα αυτό το σπίτι».

Ποιος είναι αυτός που λέει τέτοια πράγματα χωρίς να έχει την υπογραφή μου; Είναι ντροπή, και αισθάνομαι απαίσια αν έστω και περνάει από το μυαλό της οικογένειας αυτής, των παιδιών αυτών που τα δύο από τα τρία τους παιδιά έχουν βαφτίσει τη δική μου Βαλέρια, δεν θα θελα να σκέφτονται και να περνάει από το μυαλό τους, ότι θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο.

Ποτέ των ποτών. Το αν περνάω μια βόλτα από το Ψυχικό ή από την Φιλοθέη ή από το Μαρούσι δεν σημαίνει ότι αγοράζω σπίτια, εν πάση περιπτώσει για κάποια πράγματα, θα ήθελα να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι, έχετε πει χοντράδες για μένα, πολλές φορές, και βλέπεται δεν απαντάω, μην το εκμεταλλεύεστε αυτό γιατί υπάρχει και ένα όριο, που όταν μπερδεύονται οικογένειες και παιδιά εγώ δεν κάνω πίσω.Διάβασα, ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κατερίνα, θα ήθελα πάρα πολύ τουλάχιστον να πάρεις τον δικό μου λόγο, αυτά τα δύο πράγματα που είπα σήμερα, και να το παίξεις και να το πεις και στον μεσίτη, αν έχει ας έρθει με την υπογραφή μου λοιπόν, σε ένα χαρτάκι που να λέει ότι είδα αυτό το οίκημα, μπήκα μέσα, υπάρχουν λέει και φωτογραφίες; Ντροπής πράγματα! Αν ένας μεσίτης θέλει να πουλήσει αυτό το σπίτι παρακαλώ να μην χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα γιατί υπάρχει και οικογένεια από πίσω και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Αυτά και με συγχωρείτε που πήρα το χρόνο αυτής της εκπομπής που έχει το όνομά μου αλλά δεν μου ανήκει».

Όμως, η «κόντρα» δεν σταμάτησε εκεί! Πριν κάποιες μέρες, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια την είχε παρακαλέσει να την ακολουθήσει στο Instagram, μιας και η Ελένη ακολουθεί πολύ λίγο άτομα. Μετά από πολύ πίεση το έκανε και ακολούθησε την Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά από το χθεσινό συμβάν όμως, η Ελένη έχοντας πικραθεί από την κίνηση της Κατερίνας βγάζοντας ένα τέτοιο δημοσίευμα εις βάρος της, έκανε την κίνηση ματ. Την έκανε unfollow από τα social media και πλέον η παρουσιάστρια από εκεί που ακολουθούσε 61 άτομα, πλέον ακολουθεί 60, σβήνοντας την Κατερίνα Καινούργιου!

Πηγή: youweekly.gr

ΜενεγάκηΚαινούριουΚωστόπουλοςσπίτιξέσπασμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα