Η γιαγιά από την Πέλλα που πόζαρε για εργασία του εγγονού της και κατέληξε... στη Vogue (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

«Η ομορφιά δεν έχει ηλικία» (Beauty has no age) είναι το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Χριστόφορος Καρβουνίδης, ο οποίος φωτογράφισε την 74χρονη γιαγιά του από την Κρύα Βρύση Πέλλας και έστειλε τις φωτογραφίες στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue.

Οι φωτογραφίες της ηλικιωμένης ξεχώρισαν και έγιναν ανάρπαστες με αποτέλεσμα να επιλεχθούν ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες από τους ειδικούς του γνωστού περιοδικού μόδας, το οποίο τις

δημοσίευσε.

Η 74χρονη Ελένη Χριστάκη πόζαρε θέλοντας να κάνει το χατίρι στον εγγονό της, φοιτητή σε σχολή φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, για μια εργασία του στη σχολή.

«Εμένα δεν μου άρεσαν οι φωτογραφίες. Στα νιάτα μου ήμουν όμορφη, αλλά σε αυτή την ηλικία να ποζάρω για περιοδικό ομορφιάς και μόδας; Είπα, όποιος το δει θα βάλει τα γέλια», δήλωσε η Ελένη Χριστάκη στο «Έθνος της Κυριακής».

Όπως αναφέρει το «Έθνος», ο εγγονός της Χριστόφορος Καρβουνίδης φωτογράφισε τη γιαγιά Ελένη μέσα στο σκοτάδι με μοναδικό φωτισμό τις γρίλιες από το στόρι στο σπίτι τους και στη συνέχεια της ζήτησε να ποζάρει με το φανελάκι.

Πηγή: ethnos.gr

γιαγιάVogueεξώφυλλοφωτογραφίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα