Η επίσκεψη Ομπάμα: Τα αυγά, το μπάνιο και ο… λογαριασμός

ΕΛΛAΔΑ

Θέλησε να φάει σουβλάκι και δεν τον άφησαν, θέλησε να κάνει μπάνιο στην θάλασσα της Βουλιαγμένης και δεν τον άφησαν - Τουλάχιστον, έφαγε… γιαούρτι. Δείτε όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου αναλυτικά:

«Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική φιλοξενία. Εύχομαι να επιστρέψω για να μείνω περισσότερες μέρες» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο σημείωμα που άφησε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου έμεινε κατά την σύντομη παραμονή του στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα

της Real News της Κυριακής.

Ο Ομπάμα επέλεξε να μείνσει σε ένα από τα bungalows, 80 τετραγωνικών, στον Αστέρα Βουλιαγμένης που είχε ιδιωτική πισίνα και θέα στον Σαρωνικό.

Ο χώρος διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες του Αμερικανού προέδρου και δημιουργήθηκε ένας χώρος γραφείου για να μπορεί να συναντά τους συνεργάτες του.

Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος πλήρωσε από την... τσέπη του τα 4.000€ που κόστισε το bungalow όπου έμεινε.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος όταν έφτασε στον Αστέρα από το αεροδρόμιο ήταν να βγάλει το κοστούμι του, να φορέσει τις φόρμες του και να πάει στο γυμναστήριο για 20 λεπτά. Αμέσως μετά ετοιμάστηκε για τις επίσημες συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν επέστρεψε από το Μαξίμου, ο Ομπάμα πήγε για spa και απόλαυσε ένα πρόγραμμα ευεξίας και χαλάρωσης, πριν αποσυρθεί στα ιδιαίτερα για ξεκούραση μιας ώρας.

Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στο ξενοδοχείο και συζήτησε με τους εργαζόμενους, οι οποίοι τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο απλό, προσηνή και ιδιαίτερα επικοινωνιακό.

Όταν το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου επέστρεψε από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου παρατέθηκε προς τιμήν του, δείπνο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θέλησε να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα, αλλά δεν τα κατάφερε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Ή δεν τον άφησαν, όπως έγινε και με το σουβλάκι…

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ξύπνησε και πήρε το πρωινό του στο δωμάτιό του. Έφαγε αυγά, φρέσκα φρούτα και γιαούρτι.

Λίγο πριν φύγει από τον Αστέρα, ο Μπαράκ Ομπάμα δέχτηκε από τη διοίκηση του ξενοδοχείου δώρο ένα γλυπτό που αναπαριστά την ελληνική ελιά και ένα λεύκωμα για την ιστορία του Αστέρα.

Πηγή: Real News

Μπαράκ ΟμπάμαΑυγάλογαριασμόςμπάνιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα