Η αστρονομική τιμή του μεγάρου των Barilla (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Οι γονείς του Ricardo Barilla μετακόμισαν από την γενέτειρα τους, την Ιταλία, στην Ελβετία το μακρινό 1975 μετά που πούλησαν τις μετοχές τους στην ομώνυμη εταιρεία ζυμαρικών.

Αγόρασαν ένα σπίτι, δέκα στρεμμάτων, σε ένα από τα ακριβότερα προάστια της Γενεύης και έμειναν εκεί για τα επόμενα σαράντα χρόνια, έως και το θάνατο τους.

Ο Ricardo κληρονόμησε το σπίτι το 2013 και

αποφάσισε να μετακομίσει εκεί με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά. Όταν όμως πήγε, έμεινε άφωνος, καθότι στο σπίτι δεν είχε γίνει ούτε μια βελτίωση από την ημέρα που αγοράστηκε από τους γονείς του.

«Δεν είχε καν ηλεκτρικό σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Μέσα στη σκεπή γινόταν κανονικό πάρτι από πουλιά και ζωύφια. Το σπίτι δεν ήταν κατοικήσιμο, για κανένα λόγο».

Όμως το ζευγάρι δεν τα έβαλε κάτω. Σε συνεννόηση με αρχιτέκτονες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και με διακοσμητές αποφάσισαν την πλήρη ανακαίνιση του ιστορικού μεγάρου. Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε εν τέλει, καθώς ήταν τέτοιες οι ανάγκες που κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Το μέγαρο και ο κήπος πλέον είναι σε μια πραγματικά άριστη κατάσταση, με εντυπωσιακά δωμάτια και εμπνευσμένους χώρους. Όμως η οικογένεια αποφάσισε να το πουλήσει πριν καν ζήσει μια ημέρα μέσα σε αυτό.

«Όταν τελειώσαμε κατάλαβα το βασικό λάθος στον προγραμματισμό μου. Δεν σκέφτηκα ότι, ενώ γίνεται η ανακαίνιση, τα παιδιά μου μεγαλώνουν. Να πάμε να ζήσουμε σε αυτό το σπίτι με τη γυναίκα μου, τα δυο μας σκυλιά και τη γάτα μας είναι μάλλον υπερβολή. Προτιμούμε να το πουλήσουμε και να επιστρέψουμε στην Ιταλία» δήλωσε ο Ricardo.

Η τιμή του σπιτιού ανέρχεται στα 73 εκατομμύρια ευρώ.

μέγαρο Barillaοικογένεια BarillaΕλβετίαΑστρονομική ΤιμήMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα