Η Athens Disco Kids παρουσιάζει: Welcome to our spaceship την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Advertorial

Ένα διαστημικό ταξίδι με video προβολές, space μουσικές και ατέλειωτο χορό, με live την DJ primaVera tunes που επιλέγει μουσικές από τις δεκαετίες 60’s, 70’s, 80’s και 90’s, αλλά και σύγχρονους χορευτικούς κοσμικούς ρυθμούς από όλο τον πλανήτη θα ξεκινήσει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Η επιλογή της θεματικής Space-Διάστημα επιτρέπει

να εμπνευστούμε από ήχους και εικόνες του διαστήματος και να δημιουργήσουμε αυτοσχέδιες εξωγήινες χορευτικές κινήσεις με ενδεχόμενες μεταμφιέσεις. Ταυτόχρονα η έννοια της λέξης “space” ως χώρος τίθεται υπό διερεύνηση. Ποιά είναι η σημασία του προσωπικού χώρου για να εκφραστούμε σωματικά χωρίς περιορισμούς σ΄έναν κοινωνικό χώρο μαζί με άλλους;

Η ομάδα abariza- παιχνίδι | φαντασία| έκφραση ετοιμάζει ψυχαγωγικά highlights έκπληξη και εμψυχωτικές δραστηριότητες. Με την ελεύθερη συμμετοχή των παιδιών οι χορευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες έχουν στόχο να απελευθερώσουν τις αισθήσεις και τα συναισθήματα των παιδιών, να δημιουργήσουν πραγματικές και φανταστικές στιγμές καθως και να εξελίξουν τις σχέσεις ανάμεσα στο σώμα, τον χωροχρόνο και τη φαντασία, μέσω της πειραματικής κίνησης, του χορού και του σωματικού θεάτρου.

Μη παρεμβατικά και έξω από προκαθορισμένα καλούπια αισθητικής προσφέρεται άπλετος χώρος στα παιδιά, να εκφραστούν σωματικά και να ανακαλύψουν μόνα τους, τρόπους μη λεκτικής επικοινωνίας, ρυθμικών μοτίβων και χορευτικών κινήσεων. Δίχως δεύτερες σκέψεις, δίχως σωστό και λάθος, δίχως δισταγμό λικνιζόμαστε, χοροπηδάμε και αυτοσχεδιάζουμε. Δίχως άλλες αφορμές ο χορός και η μουσική μας ταξιδεύουν σε μια ατέλειωτη γιορτή χαράς, ελεύθερης σωματικής έκφρασης και εκτόνωσης.

Προσοχή στον δρόμο της επιστροφής, θα έχει μαύρες τρύπες!

Info

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 17:00 (διάρκεια: 3 ώρες)

Τόπος: Quilombo Centro Cultural, Σερβιών 8, περιοχή: Ακαδημία Πλάτωνος, 10441 Αθήνα

Ηλικία: 3 ετών και άνω

Είσοδος: 7€ (με τον συνοδό)

Κρατήσεις με αποστολή e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στα 210 5227961, 6984502961, 6932186045

Athens Disco KidsδιαστημόπλοιοΝοέμβριοςWelcome to our spaceshipHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα