Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

ΕΛΛAΔΑ

Για το άγνωστο πρόβλημα της υγείας του μίλησε ο Νίκος Βουρλιώτης στην τελευταία του συνέντευξη, αποκαλύπτοντας ότι έπαθε οισοφαγίτιδα τύπου Barrett’s, που αποτελεί ένα είδος καρκίνου.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής των Goin’Through μίλησε για την κατάθλιψη που του δημιουργήθηκε μετά από αυτήν τη σοβαρή περιπέτεια, ενώ δήλωσε ότι εκείνη που ανακάλυψε το πρόβλημα της υγείας του δεν ήταν άλλη, από τη γυναίκα του. Τέσσερα χρόνια μετά δηλώνει δυνατός και αισιόδοξος, έχοντας πια ξεπεράσει το πρόβλημα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε ότι προκειμένου να

επιτύχει συγκεκριμένους στόχους σχετικά με την εικόνα του, έχει επιβαρύνει την υγεία του κατά το παρελθόν.

«Ναι, με θυμάμαι να πηγαίνω γυμναστήριο δύο φορές τη μέρα. Προετοιμαζόμουν για μια εμφάνιση εκείνο το καλοκαίρι στα «MAD Awards» και προκειμένου να έχω το αποτέλεσμα της γράμμωσης και του όγκου που ήθελα μπήκα σε ένα διατροφικό πρόγραμμα που διέλυσε. Σκέψου ότι επί 35 μέρες τρεφόμουν μόνο με μπακαλιάρο και ρυζογκοφρέτα, ενώ τρείς μέρες πριν από τα βραβεία έκοβα τελείως το νερό για να πάθω αφυδάτωση και να είμαι τελείως στεγνός», απάντησε χαρακτηριστικά.

«Aκραίο και βέβαια μοιραίο γιατί μου δημιούργησε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στην υγεία μου. Έπαθα οισοφαγίτιδα τύπου Barrett’s, που είναι καρκίνος. Ευτυχώς είχα του κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου και το πρόλαβα», πρόσθεσε…

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ξεπέρασε το πρόβλημά του χωρίς να χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες αλλά «θεραπεία που δεν είχε καθόλου φάρμακα».

«Είπα αυτό ήταν … Τέλος! Το αξιοσημείωτο ήταν ότι οι γιατροί δεν μου ανέφεραν ποτέ την λέξη καρκίνος, ή γυναίκα μου το ανακάλυψε που είναι μεγάλο μαμούνι και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, τα ψάχνει όλα με λεπτομέρεια στο Internet! Πέρασα καταθλιψάρα, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια νιώθω δυνατός και μια χαρά, έχει μείνει πίσω…», τόνισε...

Νίκος Βουρλιώτηςκαρκίνοςαποκάλυψησυνέντευξηπρόβλημα υγείαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα