Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: Επί επτά μήνες δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Φαίνεται ότι το «σκάνδαλο Γουαϊνστάιν» έχει ενθαρρύνει πολύ κόσμο να βγει δημόσια και να καταγγείλλει περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ή και σεξουαλικής κακοποίησης, καθώς ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και πλέον ουδείς ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει.

Έτσι, και στην Ελλάδα έχουμε πλέον την πρώτη δημόσια καταγγελία για παρενόχληση, την οποία έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου, μέσω Facebook, και η περιγραφή της πίεσης που δεχόταν από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου είναι όντως αποκαλυπτική.

Συγκεκριμένα, η Άντζυ Σαμίου έγραψε: «Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μου ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”... Τα νεύρα μου είχαν καταρρεύσει... Κάθε βράδυ επί επτά μήνες περίμενα την απόλυσή μου, κι όμως αυτός ερχόταν, με φιλούσε στον ώμο και μου ψιθύριζε μπροστά σε όλο τον κόσμο: “Πώς τόλμησες και έφυγες χθες; Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”...».

Σε δεύτερη ανάρτηση η τραγουδίστρια συμπλήρωσε ότι «κάθε φορά που με ζητούσε σε φωτογράφιση για τα περιοδικά του, έλεγε θα είναι εξώφυλλο! Αλλά ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του, γιατί είχα αρνηθεί την τουαλέτα του Ασλάνη που ήθελε να μου... χαρίσει. Όσο κι αν φώναζε “Άντζυ, Άντζυ” και με κυνηγούσε, η απάντηση ήταν “μπορώ να την αγοράσω και μόνη μου”. Ε, αυτό ήταν! Μπλακ λιστ φορ έβερ».

Άντζυ Σαμίουκαταγγελίασεξουαλική παρενόχλησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα